Soutěžte o probiotika Bio Kult

Soutěžte o probiotika Bio Kult

Vyrážíte o prázdninách na exotickou dovolenou? Konečně si odpočinout k moři, natáhnout se do horkého písku pod palmami a oddávat se sladkému nicnedělání? Prostě si užívat? Pokud ano, pak si svůj vysněný klid nenechte nikým a ničím pokazit. Ani nepříjemnostmi, které nás v dalekých částech světa snadno překvapí. V našem případě - bolestmi břicha.

Někteří z nás už na exotické dovolené byli, někteří se na ni letos chystají poprvé. Ať tak či onak, asi všichni víme, že bolesti břicha, průjmy a jiné nepříjemnosti se zažíváním nás mohou třeba v Egyptě potkat velmi snadno.

Je jasné, že o takový zážitek z cest nikdo nestojí. Poradíme vám proto nejjednodušší řešení. Vsaďte na Bio Kult. Novinku, které vás a vaše střeva uchrání před nájezdy cizích bakterií. Jako první probiotikum na našem trhu obsahuje rekordních 14 probiotických kmenů. Právě ty zajišťují jeho vysokou účinnost.

Bio Kult je navíc k tělu velmi šetrný a je tak vhodný i pro děti nebo nastávající maminky. Na výrobě Bio Kultu se kromě českého výrobce podílel i jeho britský partner, který byl v loňském roce za svou činnost oceněn samotnou královnou Alžbětou II.

Nápovědu naleznete www.bio-kult.cz

Soutěžíme o 10 balíčků, které obdrží ti z vás, kteří správně odpověděli na naši soutěžní otázku a jejich odpověď dorazila jako 20., 40., 60., 80., 100., 120., 140., 160., 180., 200. v pořadí.

Soutěž končí 5. 8. o půlnoci.

Pravidla soutěže naleznete http://www.mf.cz/zprava/11-pravidla-soutezi-online/" target="_blank"> ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud