Stop celulitidě

| Autor: Dana Švigová | Rubrika: Zdraví

Toužíte po perfektní postavě? Obáváte se zdánlivě neřešitelných problémů, které s sebou může přinášet moderní doba? Také je pro vás celulitida strašákem, noční můrou, proti které je velmi těžké bojovat?



Pak je publikace Celulitida autorek Alice Schmidtové a Eriky Hübelové určená právě vám.

Autorky vycházejí ze své dlouhodobé praxe a předkládají informace o příčinách, možnostech prevence a léčby "pomerančové kůže".

Pomoci může nejen pravidelný pohyb, ale i zdravá a vyvážená strava - proto je nové vydání velmi úspěšného titulu doplněno jak novými cviky proti celulitidě, tak chutnými a jednoduchými recepty s dostatečným obsahem ovoce a zeleniny.
Cena publikace je 189,- Kč.

Zdroj: Grada

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…