Tereza Kostková: Toník bude přírodovědcem!

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Tereza Kostková je v poslední době na roztrhání. Coby skvělá organizátorka však snadno dokáže spojit příjemné s užitečným. Dokázala to, když po natáčení seriálu Obchoďák vzala svého syna Toníka na exotickou výstavu plazů!



Exotická výstava, představující hady, pavouky a štíry ze všech kontinentů světa, proběhla v obchodním centru Arkády Pankrác. Zároveň se v těchto místech natáčí i seriál Obchoďák, takže Tereza Kostková se synem to neměli za zábavou daleko.

A Toník doslova zářil štěstím, přírodu totiž miluje. „Nemohl ani dospat, že sem jdeme. Odmalička chtěl být přírodovědec. Dívá se na dokumenty o přírodě, neustále kupujeme nějaké časopisy a encyklopedie a zvlášť hady zná neuvěřitelně dobře. Pořád mluví o tom, že jednou se vydá do džungle, takže tato výstava je to správné místo pro něj,“ řekla herečka.

Co se zvířat týká, svému synovi zatím pořídila domů jen rybičky. To se ale může brzy změnit. „Toníček bych chtěl pejska, hada, pavouky. O psovi přemýšlím, pokud by bylo víc času, ráda bych ho měla, druhá dvě jmenovaná zvířata bych nechtěla,“ svěřila se.

Ačkoliv z hadů má podle svých slov velký respekt, jednoho si na výstavě i pohladila. „S pavouky mám větší problém, to mám vyloženě fobii. Naučila jsem se ovládat kvůli Toníkovi. Nepištím, nekřičím, nedělám scény, ale co se uvnitř mě děje, to je nepopsatelné,“ dodala. To její syn Toník byl doslova u vytržení a vůbec se nebál, ani když mu zkušený chovatel položil jednoho z hadů na ruku!


Zdroj: Alka Hájková, viposobnosti.eu

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

Včera | Domácí omáčky neboli dipy dodají grilování punc originality. Jsou čerstvé, chutné a víte, co jíte.

Mýty o pitném režimu: Jak správně pít, aby nedošlo k dehydrataci?

Mýty o pitném režimu: Jak správně pít, aby nedošlo k dehydrataci?

Včera | 1 | Tekutiny jsou pro organismus důležité a pitný režim je třeba brát na zřetel. Co je ale správné a…

Jahodové zmrzliny pětkrát jinak: Se smetanou i s jogurtem

Jahodové zmrzliny pětkrát jinak: Se smetanou i s jogurtem

21. 6. | Není nad studené osvěžení v letním horku. Když je ještě plné minerálů a vitamínů, je to skvělé.…

Jahodové pokušení: 6 jahodových dezertů, které musíte zkusit

Jahodové pokušení: 6 jahodových dezertů, které musíte zkusit

19. 6. | Jahodová sezóna je v plném proudu, už jste určitě měli jahody se šlehačkou, palačinky s jahodami i…