Tereza Kostková: Toník bude přírodovědcem!

Tereza Kostková: Toník bude přírodovědcem!

Tereza Kostková je v poslední době na roztrhání. Coby skvělá organizátorka však snadno dokáže spojit příjemné s užitečným. Dokázala to, když po natáčení seriálu Obchoďák vzala svého syna Toníka na exotickou výstavu plazů!

Exotická výstava, představující hady, pavouky a štíry ze všech kontinentů světa, proběhla v obchodním centru Arkády Pankrác. Zároveň se v těchto místech natáčí i seriál Obchoďák, takže Tereza Kostková se synem to neměli za zábavou daleko.

A Toník doslova zářil štěstím, přírodu totiž miluje. „Nemohl ani dospat, že sem jdeme. Odmalička chtěl být přírodovědec. Dívá se na dokumenty o přírodě, neustále kupujeme nějaké časopisy a encyklopedie a zvlášť hady zná neuvěřitelně dobře. Pořád mluví o tom, že jednou se vydá do džungle, takže tato výstava je to správné místo pro něj,“ řekla herečka.

Co se zvířat týká, svému synovi zatím pořídila domů jen rybičky. To se ale může brzy změnit. „Toníček bych chtěl pejska, hada, pavouky. O psovi přemýšlím, pokud by bylo víc času, ráda bych ho měla, druhá dvě jmenovaná zvířata bych nechtěla,“ svěřila se.

Ačkoliv z hadů má podle svých slov velký respekt, jednoho si na výstavě i pohladila. „S pavouky mám větší problém, to mám vyloženě fobii. Naučila jsem se ovládat kvůli Toníkovi. Nepištím, nekřičím, nedělám scény, ale co se uvnitř mě děje, to je nepopsatelné,“ dodala. To její syn Toník byl doslova u vytržení a vůbec se nebál, ani když mu zkušený chovatel položil jednoho z hadů na ruku!

Zdroj: Alka Hájková, viposobnosti.eu

Doporučujeme

Články odjinud