To nejlepší z vepřového: Segedín a bůčková roláda

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Seznamte se se segedínským gulášem provoněným zauzeným bokem, naučte se, jak zarolovat šťavnatou roládu nebo naplnit kotletu zelím. A jaké přílohy se hodí k vepříkovi? Jednoznačně domácí knedlíky, chléb, pečené brambory nebo pyré. Co o nich říkají šéfkuchaři, které oslovil časopis F.O.O.D.?

To nejlepší z vepřového: Segedín a bůčková roláda

Segedínský guláš

Foodstylista Štěpán Vašák: „Segedínský guláš zjemníte smetanou a knedlíky můžete udělat i bez masa.“
Recepty najdete zde.

Bůčková roláda s nádivkou

Lukáš Zach, kuchař a zahradník: „Do nádivky se nebojte dát více česneku, vypeče se do masa. Kdyby byla nádivka řidší, můžete ji zahustit strouhankou.“
Recepty najdete zde.

Kotlety plněné kysaným zelím

David Skokan, foodstylista: „Cibulí nemusíte šetřit, zvláště při opékání brambor. Jen dejte pozor, ať příliš nezhnědne, jídlo by zhořklo.“
Recepty najdete zde.

Vepřový ořech s mrkvovým pyré

Jiří Hilgart doporučuje vepřový ořech s mrkvovým pyré aneb jídlo, které se snadno stane slavnostním pokrmem.
Recepty najdete zde.

Steak nemusí být jen z hovězího! Jak ho připravit?

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Tohle musíte udělat dnes, abyste od pondělka celý týden hubnuli

Tohle musíte udělat dnes, abyste od pondělka celý týden hubnuli

Včera | Je jasné, že pokud chceme zhubnout, je třeba hubnoucímu režimu uzpůsobit jídelníček a také se začít…

Křupavé kuře 6x jinak: Recepty z Řecka, USA i Thajska

Křupavé kuře 6x jinak: Recepty z Řecka, USA i Thajska

28. 4. | Kuře se připravuje po celém světě na různé způsoby. Domluví se na něm rodiny, děti, kamarádi a…

Jak se zbavit únavy a vyčerpání: Co jíst, cítit, jak se chovat

Jak se zbavit únavy a vyčerpání: Co jíst, cítit, jak se chovat

27. 4. | Pokud na vás přišly jarní deprese a únava, je načase si s nimi poradit. Stačí čerpat vitalitu z…

Čerstvé ryby bez tuku: Připravte si klasiku z českých vod

Čerstvé ryby bez tuku: Připravte si klasiku z českých vod

26. 4. | Nejsme přímořský stát, tak se k nám ryby na jídelníček moc nedostávají. Nicméně to neznamená, že by…