Tomáš Savka: Makám jako mezek!

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Propoceného, uondaného, ale s nezbytným úsměvem na rtech zastihlo Korzo zpěváka Tomáše Savku (28) při konkurzu na roli v připravovaném světově proslulém muzikálu Pomáda v Divadle Kalich.



Chvíli trénoval tanec, chvilku si prozpěvoval a uškudlil-li nějakou minutu, lil do sebe minerálku a vydýchával se. "Dřu jako mezek. Jsem tu druhý den a za tu dobu jsem propotil deset triček, vypil snad hektolitr vody a zhubl tři nebo čtyři kila," svěřil se uřícený zpěvák Korzu.

O roli v díle, které bude mít premiéru 6. září, se chce porvat, protože ví, že režisér Ján Ďurovčík mu nic zadarmo nedaruje. I přesto, že ho zná z muzikálů Robin Hood či Osmý světadíl. Tomáš Savka je sice kmenovým členem zdejšího souboru, to mu však, jak sám říká, není moc platné.

"Mě nezajímají jména, ale schopnosti. To, co kdo umí. A je-li to někdo známý, nebo úplně nový, je mi fuk. Jednoho i druhého, když se mi nezamlouvají, nekompromisně pošlu domů, anebo naopak jim dám šanci," nechal se slyšet uznávaný režisér, kterému za dva dny "prošly rukama" čtyři stovky zájemců o pouhých deset rolí v Pomádě.




ČTĚTE TAKÉ:
Výsledky a róby na 21. ročníku TýTý







ČTĚTE TAKÉ:
Jiřina Bohdalová: Dopřávám si luxus říkat pravdu!

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…