Uvažujete o liposukci? Podívejte se na následující záběry. Ale pozor, jsou drastické!

| Autor: KF | Rubrika: Zdraví

Držíte dietu, cvičíte a faldíky a nechtěné tukové polštářky ne a ne zmizet? Co takhle vyzkoušet liposukci? Než se objednáte na nějakou kliniku plastické chirurgie, podívejte se na naše video… Možná vás přejde chuť!

Uvažujete o liposukci? Podívejte se na následující záběry. Ale pozor, jsou drastické!

Každý, kdo zápasí s přebytečnými kily a různými nedokonalostmi postavy, si jistě s myšlenkou odsátí tuku alespoň pohrával. Ztratit zaráz až pět kilo z problematických míst je velmi lákavé!

Existuje mnoho metod, jak se nežádoucích tukových buněk zbavit. Základní dělení je na tzv. liposukci mokrou, kdy se k rozpouštění tuku používají různé roztoky, popř. jiné alternativní metody, a liposukci klasickou, neboli suchou. Metoda suché liposukce se provádí v celkové narkóze a chirurg rozbíjí tukovou tkáň mechanicky.

Jak vypadá „klasické“ a zároveň nejúčinnější odsátí tuku? Pozor! Naše video vážně není pro slabé povahy!

zdroj:youtube.com

První pokusy s vylepšováním lidské postavy pomocí chirurgického odstranění tuku začaly už ve dvacátých letech minulého století ve Francii. Slibně se rozvíjející odvětví estetické chirurgie však zbrzdil případ modelky, která přišla o život díky gangréně z neodborně provedeného zákroku. Liposukce se „masově“ začala používat až v osmdesátých letech minulého století. Jejím otcem je francouzský plastický chirurg Yves-Gerard Illouz.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Další články z rubriky

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Dnes | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

1. 1. | Čeká vás divoký silvestr a už předem se děsíte bolavé kocoviny? Nebojte. Perfektní lék na následky…