V harmonii se svým tělem

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Vaginální infekce a záněty jsou jedním z faktorů, které nenápadně, ale o to vytrvaleji narušují náš pocit každodenní pohody. Vaginální tobolky Nagyn vám pomohou znovu nastolit a udržet intimní rovnováhu.

Svědění, pálení, výtok… Všechny tyto obtíže, které nejčastěji přivádějí ženy do gynekologických ordinací, mají společného jmenovatele: narušení rovnováhy poševního prostředí. Zdravá vaginální mikroflóra se snadno dokáže vyrovnat se vpádem zvenčí – ať už v podobě virové či bakteriální infekce anebo zánětu.

Ovšem vlivem vnějších i vnitřních okolností (onemocnění, poruchy imunity, stres) může dojít ke změně poševního prostředí, které se potom neumí tak účinně bránit.

Jak mu v tom pomoci? Jedním ze způsobů jsou vaginální tobolky Nagyn, které obsahují stříbrné ionty, oxid titaničitý, kyselinu hyaluronovou a aloe vera. Ženy, které je otestovaly, se shodují, že Nagyn je v boji proti vaginální infekci tím nejlepším spojencem.

http://www.nagyn.cz/

Helena Chvojková, Dobřany

„Na jaře a v létě často a pravidelně trpím vaginální mykózou, spojenou se svěděním a nepříjemným výtokem. Asi nejvíce mě obtěžuje to, že tato infekce se vrací znovu a znovu a je velmi obtížné se jí zbavit. Po desetidenním užívání tobolek Nagyn jsem s radostí zjistila, že mykóza je pryč a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se měla znovu objevit.“

Gabriela Horáková, Praha

„S kamarádkami jsem si před pár týdny vyrazila do fitka, kde jsme navštívily bohužel také místní saunu a vířivku. Pravděpodobně právě odtamtud jsem si přinesla nepříjemnou památku v podobě vaginální infekce a pálení v poševní oblasti. Při užívání tobolek Nagyn příznaky po několika dnech zcela ustoupily. Překvapilo mě, jak snadno se tobolky zavádějí.“

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Včera | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…