V tomhle měla maminka vždycky pravdu! Nezapomínáme na to?

| Autor: Ivana Štědrá | Rubrika: Zdraví

Slýchávaly jsme ty rady pořád dokola, celé roky! Občas byly otravné, často nám šly jedním uchem tam a druhým ven. Ocenily jsme je až v dospělosti. A i teď na ně samy občas zapomínáme, i přestože je říkáme svým vlastním dětem.

V tomhle měla maminka vždycky pravdu! Nezapomínáme na to?

Nebreč, to přebolí

Máma měla pravdu, jenže nám to nikdy tak nepřipadalo. Bolest zachvátila celý náš malý (nebo pubertální) vesmír, nedovedly jsme si představit, že by to mohlo být jinak. Až zkušenost nás naučila, že všechno vždycky přejde a nic se nejí tak horké, jak se to uvaří. Jak to ale sdělit potomkům dnes, když my jsme tehdy taky nevěřily?

Následující »

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…