Veletrh WELLNESS BALNEA2007 na výstavišti v Praze v Letňanech

| Autor: PR | Rubrika: Zdraví

Pravý čas pro regeneraci těla a duše začíná právě na podzim. Venku chladný vítr, déšť a sníh a Vy v teplé vodě bazénů či vířivky, pak chvíli v páře, příjemná masáž …. Odpočinek a regenerace těla i duše. Krásná představa, nemyslíte?



Inspiraci pro znovunabytí rovnováhy a pohody můžete nalézt ve dnech 4. – 7. října v Pražském veletržním areálu v Letňanech, kde se uskuteční již 3. ročník mezinárodního veletrhu WELLNESS BALNEA 2007.


Návštěvníky čeká příjemné prostředí s více než stovkou vystavovatelů ze všech oborů, které neodmyslitelně k tématu wellness a balnea patří. Mimo jiné budou představeny novinky z oblasti kosmetiky, rehabilitace, dietologie a detoxikace, široká nabídka léčebných, rehabilitačních, rekondičních a wellness pobytů v Čechách i v zahraničí, zajímavé tipy ze světa bazénů, saun a solárií a v neposlední řadě perličky z oboru fitness.


Wellness Balnea 2007 potěší i bohatým doprovodným programem, kde jinde se můžete setkat se známou lékařkou MUDr. Kateřinou Cajthamlovou a v rámci skupinové konzultace se dozvědět jak zhubnout bez trápení, zažít indickou masáž hlavy, seznámit se s radixovou medicínou či zjistit svůj zdravotní stav pomocí irisdiagnostiky?

Zejména pro něžné pohlaví jsou určeny přednášky o ultrazvukové liposukci a revoluční metodě z USA jak viditelně zpevnit pokožku a ztratit min. 15 cm během 2 hodin, pro inspiraci pak ukázky práce profesionální kosmetičky a kadeřníků.


Nevšední a hřejivou atmosféru veletrhu Wellness Balnea dokreslí i soubežně probíhající akce jakou je mezinárodní veletrh nábytku, dekorací a vybavení interiérů TENDENCE a veletrh gastronomie a gastrotechniky Gastroset.


Více informací na www.wellness-balnea.cz

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…