Veronika Freimanová lyžuje už jen ve filmech

| Autor: Korzo | Rubrika: Zdraví

Herečka Veronika Freimanová (54) natočila hned několik filmů s lyžařskou tematikou. Zazářila například ve filmech Sněženky a machři nebo Snowboarďáci. Paradoxem ale je, že v soukromém životě vůbec nelyžuje. Na hory přesto jezdí velmi ráda a často.

"Ano, je to pravda. Já nelyžuji, tedy respektive lyžuji, ale jen ve filmech," prozradila Korzu se smíchem herečka, která se i letos na hory určitě chystá.

"Vždycky to sice řeším až na poslední chvíli, vždycky mi to ale vyjde. Poslední roky jsem trávila několik dní po Novém roce ve Špindlerově Mlýně, stejně jako letos," vypráví Veronika.

Na letošní zimu se herečka připravila se vším všudy. V listopadu dokonce navštívila módní přehlídku Sportalm Kitzbühl, kde se objevily nové zimní trendy.

"Inspirovala jsem se tou zimou venku a také se mi tam líbil jeden prošívaný kabát. Ten zrovna potřebuji, tak uvidíme," prozradila podotkla tajemně herečka, která má prý ráda barevné oblečení.

"Barevné věci se mi hodně líbí, ale ať dělám, co dělám, vždycky nakonec skončím u té černé a hnědé," říká se smíchem.

Dominantou letošní zimy jsou také chlupaté boty, které se na přehlídce ve velkém předváděly.

"Já bych si je při své výšce na sebe nevzala. A jelikož máme doma dva psy, tak bych si je ani nekoupila. Hodně mi připomněly zejména naši Emu. Líbily se mi tam ale jiné boty, takové kozačky," prozradila Veronika, která před Vánoci definitivně dotočila pořad Vyprávěj a má za sebou i jednu vánoční pohádku O království z nudlí a štěstí bez konce.

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Včera | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…