Zapojte se s časopisem MOJE PSYCHOLOGIE do boje proti rakovině prsu!

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Říjen je celosvětově vnímán jako měsíc boje proti rakovině prsu a podpory nemocných žen. Zapojte se časopisem MOJE PSYCHOLOGIE do boje proti této nemoci i vy.

Zapojte se s časopisem MOJE PSYCHOLOGIE do boje proti rakovině prsu!

Domníváme se, že některé věci se nám stát nemůžou. Z podvědomého strachu o nich ani moc nepřemýšlíme. Rozpačitě se pokoušíme pomáhat, když je příležitost. Zkrátka o některých problémech, jako by se nemluví... I proto bychom téma rakoviny prsu rádi otevřeli. Včasná prevence a dostatek informací nám totiž mohou zachránit život.

Zapojte se s námi i vy! Namalujte si rty narůžovo, vyfoťte se a pošlete svoji fotku se vzkazem na www.facebook.com/Mojepsychologie. Růžová pusa nese všem statečným ženám sílu, naději a důležitý vzkaz, že jsou kolem vždycky lidé, kteří na ně myslí a drží jim palce v boji s rakovinou.

Víte, co mají společného Jan Hřebejk, Ivana Chýlková, Zuzana Stivínová, Jakub Kohák, Jitka Schneiderová, Dara Rolins, Rytmus, Vavřinec Hradílek, Barbora Poláková, Dana Batulková, David Kraus, Robert Vano, Richard Müller, Bára Basiková, Jan Kraus, Matěj Rupert, Petra Faltýnová a další známé osobnosti? Jejich fotografie se vzkazy nemocným ženám najdete v říjnovém vydání MOJE PSYCHOLOGIE, které vychází 8. 10. 2013.

Fotografie všech, kteří se zapojili do projektu, najdete na www.facebook.com/Mojepsychologie.

Další informace o boji proti rakovině prsu najdete na www.ruzovyrijen.cz.

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Dnes | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…