Zaútočte na celulitidu!

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Trápí vás pomerančová kůže? Potřebovala byste poradit, jak se zbavit celulitidy na stehnech a zadečku? Máme pro vás několik účinných triků...



Fitness trenérka Zuzana Bičíková radí: „Pokud chcete na celulitidu zaútočit, je třeba se zaměřit nejen na pitný režim a kvalitní stravu, ale především na prokrvení podkoží a aktivaci lymfatického systému. Podkoží se nejlépe prokrví při mechanickém dráždění a působení na kůži, lymfa se zase nejvíce aktivuje při lymfodrenážích či masážích vleže, kdy jsou svaly v relaxované pozici. Samotný pohyb na míru celulitidy zase takový vliv nemá, jelikož se při sportu prokrvují hlavně svaly a podkoží jen minimálně. Nicméně tvarováním a formováním svalů, zejména problémových partií, docílíte zlepšení vzhledu a kůže bude vypadat vypnutá a pružná.

Zkombinujte tedy cvičení zaměřené na problémové partie + masáže + aktivaci lymfatického systému. Vřele doporučuji trénink na Power Plate, kdy skloubíte posilování i masáže dohromady. Nebo můžete zkusit posilovací cvičení + VacuShape, při kterém se aktivuje lymfatický systém díky vztlaku, či cvičení doplňte o lymfodrenáže. Nezapomínejte však na pitný režim a správnou stravu, bez toho to nejde."

Hledáte vhodná sportoviště, holdujete pohybu? Navštivte také kdesportovat.cz a ocviceni.cz.


Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…