Žilkové ukradli kolo, Vondráčkové kánoi

Žilkové ukradli kolo, Vondráčkové kánoi

Okradených celebrit přibývá. Loni kdosi ukradl zpěvačce Heleně Vondráčkové (64) kanoi (jak Korzo informovalo), nedávno zase přišla o kolo herečka Veronika Žilková (50).

Milovnice aktivního odpočinku byla ze ztráty oblíbeného dopravního prostředku dost rozladěná. Navíc smutnila i proto, že prý pozvolna začíná sezona a bez bicyklu si relax vůbec nedokáže představit.

A tak pátrala, obhlížela, vybírala a testovala v nejrůznějších obchodech, až konečně našla to pravé. "I tady jsem vyzkoušela celou řadu kol, až prodavači nevěřícně kroutili hlavami, ale nakonec jsem si vybrala. A můj nákup mi schválila i dcera Kordulka, kterou jsem musela vzít s sebou," nechala se slyšet Veronika.

Kromě Kordulky přišel se svou trochou do mlýna i manžel Veroniky Žilkové Martin Stropnický. "Přišel není správné slovo, volal mi. A to hned několikrát a vyzvídal, co a jaké značky mají, a konzultoval se mnou přednosti a případné nedostatky jednotlivých typů. Takže jsem si za aktivní asistence vybrala a jsem z obliga, kdyby náhodou něco neklaplo," dodala Veronika Žilková, která si navíc pořídila i apartní cyklistické oblečení a helmu.

ČTĚTE TAKÉ:
Žilková se raduje, Agáta prý má po ní hudební talent

ČTĚTE TAKÉ:
Dana Batulková: Vždycky je šance začít znovu!

Doporučujeme

Články odjinud