Zinek a máta podpoří vaše zdraví

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

V zimě a na začátku jara je naše zdraví podlomeno působením choroboplodných zárodků a škodlivých vlivů vnějšího prostředí. Nikdo jim nechce podlehnout, a proto se všichni snažíme dodávat organismu co nejvíce vitamínů a minerálů v přírodní podobě.



Zinek a máta podpoří vaše zdraví


V zimě a
na začátku jara je naše zdraví podlomeno působením choroboplodných zárodků a škodlivých
vlivů vnějšího prostředí. Nikdo jim nechce podlehnout, a proto se všichni snažíme
dodávat organismu co nejvíce vitamínů a minerálů v přírodní podobě. Kromě ovoce
a zeleniny bychom měli tělu usnadnit práci pravidelným užíváním potravinových
doplňků.


Jedním z pomocníků může být novinka na našem trhu Zinek + vitamín C HARMONY
LINE
, který posiluje obranyschopnost organismu, zvyšuje odolnost proti nachlazení a
chřipce a zmírňuje závažnost jejich průběhu. Vitamín C je mimo jiné důležitý
antioxidant, který účinně pomáhá v boji s volnými radikály. Zinek je nezbytný pro
správnou funkci imunitního systému, pomáhá chránit organismus před nachlazením, chřipkou
a jinými infekcemi. Každý den bychom měli našemu organismu dopřát jednu tobolku
dvakrát denně. Doporučená maloobchodní cena je 52,- Kč.


Druhým produktem, který uvítáme zejména po skončení období masopustu, je Máta
HARMONY LINE
. Již po staletí se tato aromatická bylina používá při špatném trávení,
nachlazení a bolestech hlavy. Dnes je máta známá především pro svoji schopnost
zklidňovat zažívací ústrojí, zmírňovat poruchy trávení a jiné zažívací potíže.
Máta HARMONY LINE obsahuje silici získanou izolací z listů a nati máty peprné a její
hlavní složkou je menthol. Silice působí především v trávicím traktu, usnadňuje
odchod plynů ze střev při nadýmání a povzbuzuje vylučování trávicích šňáv,
zejména žluči. Denně bychom měli užívat 1 - 2 tobolky 3krát denně mezi hlavními
jídly. Doporučená maloobchodní cena je 55,- Kč.


Zdroj: Impact


Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Včera | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…