Živoucí Barbie chodí na hypnózu, aby byla blbější

| Autor: Famous | Rubrika: Zdraví

Když někdo řekne Blondie Bennettové, že je blbá jako plastová panna, cítí se nadmíru polichocena. Rodačka z Kalifornie totiž dokonce platí stovky dolarů psychoterapeutům, aby pomocí hypnózy zhloupla. Vzorem ženy s umělými implantáty velikosti JJ není totiž nikdo jiný než panenka Barbie. Touží nejen po jejím plastovém těle, ale i po stejně vysokém IQ.

Bývalá modelka s konfekční velikostí 30 chodí pravidelně na nástřik umělého opálení, nechává si vyhlazovat obličej botoxem a vyplňuje rty injekcemi. Za plastiky prsou utratila v přepočtu více než osm set tisíc korun. Dnes nosí na hrudi košíčky velikosti JJ.

„Chci, aby mě lidé viděli jako plastovou panenku, být zcela hloupá je součástí toho. Když se mě lidé zeptají, proč chci být Barbie, říkám si, kdo by nechtěl být? Má nejlepší život. Jediné, co dělá, je, že chodí nakupovat a vypadá krásně, o nic se nestará. Byla jsem už dvacetkrát na terapii a už se začínám cítit zmateně. Nedávno jsem byla pro kamarádku na letišti a nemohla jsem si vzpomenout, jestli mám čekat na odletech, nebo na příletech. Taky jsem se ztratila a tři hodiny bloudila na cestě do mámina domu, kde jsem vyrostla,“ chlubila se Blondie podle britského deníku The Star.

Do práce nechodí, vystavuje se na internetu a nechává se vydržovat staříky, jimž za peníze posílá fotky, na nichž je stylizovaná jako panenka Barbie.

Další články z rubriky

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

1. 1. | Čeká vás divoký silvestr a už předem se děsíte bolavé kocoviny? Nebojte. Perfektní lék na následky…