Answear.cz 749 Kč Archiv firem

Answear.cz 749 Kč Archiv firem

Brave Soul, Answear.cz 749 Kč Archiv firem
Medicine, Answear.cz 329 Kč Archiv firem
H&M 299 Kč Archiv firem
H&M 399 Kč Archiv firem
50
Fotogalerie

Slušivý a jemný satén: V létě ochladí, v zimě zaujme. Jaké kousky si vybrat?

Venku se konečně pořádně oteplilo, a tak je pochopitelné, že byste ráno do práce nejraději vyrazila v plavkách. To však není tak úplně možné, proto je třeba volit náhradní variantu, která bude v horku co možná nejsnesitelnější. Už jste si pořídila saténové kousky?

Stejně jako řada dalších trendů i saténové šaty byly hitem 90. let a momentálně slaví návrat. Jednoduchý střih s tenkými ramínky připomíná noční košilku, nenechte se ale zastavit, protože právě v takovém modelu budete zářit, a navíc vás příjemně ochladí.

Pokud se ale přece jen cítíte příliš obnažená, nezoufejte. Pod šaty totiž můžete obléknout obyčejné bavlněné tričko nebo si vzít jednoduchou bílou košili a v pase ji zavázat na uzel. K saténovým šatičkám se skvěle hodí i džínová bunda nebo křivák pro chladnější večery, na podzim pak klidně sáhněte po saku či trenčkotu.

A co na nohy? Vlastně cokoliv. Saténové šatky skvěle vypadají k lodičkám i k páskovým sandálkům, chcete-li ale odvážnější model, můžete obout tenisky, conversky nebo šněrovací kanady či martensky. Šaty pak užijete i v zimě na večírek či do divadla, stačí pod ně natáhnout silonky a přehodit kabát.

Jestli se ale přece jen na modely, které připomínají spodní prádlo, opravdu necítíte, nevadí. Skvěle totiž vypadají také saténové košilové šaty, jejichž střih je letos in, nebo můžete zvolit saténové tričko, halenku či sukni.

Inspiraci najdete v naší galerii!

Doporučujeme

Články odjinud