Zlata Adamovská se naučila nestárnout

Zlata Adamovská se naučila nestárnout

Jedna z našich nejčastěji obsazovaných hereček Zlata Adamovská (48) si letos o prázdninách konečně trochu odpočinula. Chvíle volna prožila na Rhodosu, ve Francii i na Jižní Moravě.

"Letos jsem si v létě skutečně oddechla. S celou rodinou jsme se nejprve měli báječně u moře na Rhodosu. Pak jsme byli ve Francii. Pravidelně už jezdíme do Provence za dětmi z dětských domovů. To už bylo náročnější cestování. A pak jsem natáčela s režisérem Dušanem Kleinem film Svatba na bitevním poli na Jižní Moravě.

Tam jsem si zase užila svůj oblíbený kraj. Teď už opět točím Ordinaci v růžové zahradě. A jsem spokojená. Mne totiž práce velice těší. Moje představa štěstí není mít nohy na stole, nic nedělat a koukat z okna na jeden strom. A tak nemám nohy na stole, nevysedávám v pohodlném křesle, ani z okna nekoukám, pracuji a jsem šťastná," usmívá se Zlata, která v poslední době zaujala televizní diváky jako dětská lékařka Páleníková v Ordinaci v růžové zahradě.

"V dalších dílech Ordinace považuju za velmi důležitou postavu mého nového kolegu, kterého představuje Zdeněk Žák. V tom seriálu vůbec hraju moc ráda, baví mě, že má takový spád," libuje si herečka.

Léta běží i Zlatě Čas ji jako ženu nijak nezaskočil a se stárnutím nemá žádný problém. "Snažím se, aby ze mne vyzařovala spokojenost, to nejvíce omlazuje," je přesvědčená. "Víc než nejrůznější vnější úpravy obličeje a těla. Jak čas ubíhá, vidím nejvíce na dětech. Barunce bylo už dvacet, studuje španělštinu na Filozofické fakultě a Petrovi je dvanáct a půjde teď do sekundy osmiletého gymnázia. Samozřejmě, že mě děti občas zlobí, ale jsem šťastná, a to hned musím zaťukat, že jsou zdravé."

Doporučujeme

Články odjinud