10 fascinujících zajímavostí, které jste nevěděli o Rybách. Co je pro ně typické? | Foto: iStock

Foto: iStock

10 fascinujících zajímavostí, které jste nevěděli o Rybách. Co je pro ně typické?

Narodili jste se mezi 21. únorem a 20. březnem? Pak patříte ke slunečnímu znamení Ryb. Vaším živlem je voda, vládnoucí planetou Neptun a díky tomu jste duchovně založení. Jste také citliví a rádi pomáháte ostatním. Jaké další vlastnosti jsou pro vás typické?

Ryby mívají nejlepší partnerské vztahy

Díky svému hlubokému smyslu pro intuici a soucit s ostatními jsou Ryby „nejlepším“ znamením zvěrokruhu, pokud jde o emocionální vztahy. Jejich intuice jim umožňuje, aby snadno pochopily a vnímaly, co cítí ostatní. Nemusíte dokonce ani promluvit a říct naplno, co vás trápí, Ryba pozná, že něco není v pořádku. Kromě toho jsou Ryby schopné soucítit s druhými, což znamená, že jim vždy záleží na tom, aby byli druzí v pohodě.

Co mohou Ryby čekat v lásce v roce 2022 podle astroložky Martiny Boháčové? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 10

Ryby milují vodu a plávání

Ryby jsou vodní znamení a jejich symbolem jsou ryby, které jsou zjevnými vodními tvory. Toto silné spojení s vodou je důvodem, proč Ryby obvykle tak rády plavou. Trávit čas ve vodě je pro toto znamení jedním z nejlepších způsobů, jak se dostat do klidu. Pokud patříte k tomuto znamení, jděte si příště zaplavat, až budete pociťovat úzkost nebo stres. A totéž poraďte všem, kteří se ve znamení Ryb narodili.

Pokračování 3 / 10

Ryby milují a potřebují hudbu

Ryby milují hudbu, mají k ní neobyčejně silný vztah. Texty i melodie mohou v Rybách vyvolat silné emoce, díky nimž cítí hluboké spojení s celým vesmírem. Smutek a nostalgie, které bývají pro Ryby typické, jsou podporovány hudbou. A to je dobrý důvod, proč ji tak milují. Ve smutku si totiž často libují. Dalším důvodem, proč Ryby milují hudbu, je jejich obdiv k duchovním tématům. Mnohá ​​náboženství zahrnují hudbu různých žánrů, což Ryby nesmírně oslovuje.

Pokračování 4 / 10

Ryby jsou kreativní snílci

Rybám vládne planeta Neptun a díky této planetě, která je považovaná za planetu snů, kreativity a neomezené představivosti, jsou lidé narození v tomto znamení také takoví. Přitahuje je fantazie a dávají často přednost snům před realitou. Energie, kterou Ryby vibrují, je tajemná a magická zároveň, stejně jako jejich sny. Díky vládnoucí planetě mají Ryby velmi kreativní povahu a mohou tak snadno vyjadřovat své emoce prostřednictvím umění.

Pokračování 5 / 10

Ryby mají dobrodružnou povahu

Lidé narození v Rybách mohou působit stydlivě, ale ve skutečnosti jsou extrémně spontánní a ochotní podnikat téměř cokoli. Ať už je to ziplining (adrenalinová jízda na ocelovém laně přes údolí), nebo testování exotického jídla či dobrodružné výlety, Ryby jsou parťák, kterého by chtěl každý.

Pokračování 6 / 10

Ryby dokážou udržet tajemství

Ryby nikdy nechtějí zraňovat něčí city nebo někoho rozčilovat. To jim umožňuje udržet jakákoli tajemství. Pokud tedy máte něco na srdci a potřebujete se někomu svěřit, řekněte to Rybám. Vědí, jak si s takovým tajemstvím poradit, a klidně si ho vezmou s sebou až do hrobu. To je také důvod, proč jsou Ryby tak úžasní a oddaní přátelé.

Pokračování 7 / 10

Ryby jsou věrné

Když se Ryby rozhodnou, že s vámi budou žít až navěky, myslí to na tisíc procent. Pokud jde o to, zda se chtějí k něčemu zavázat, nebo ne, neexistuje u nich žádné dilema. Jakmile se rozhodnou pro společnou cestu životem, můžete si být jistí, že vás nepodrazí, nepodvedou a budou vám věrné neustále. A to nejen fyzicky, ale také duševně. Zvláště když jsou zamilované, neudělají nic, čím by vztah pokazily. Ovšem navzdory své loajalitě, jakmile vztah ukončí, rychle jdou dál.

Pokračování 8 / 10

Ryby v sobě nechovají zášť

Protože chtějí v lidech vidět to dobré, jsou Ryby v tomto smyslu trochu naivní. Pokud jim někdo ukřivdí, jsou více než ochotny dát druhou šanci. A třetí i čtvrtou. Ryby mají tendenci spoustu věcí rychle odpustit, aby mohly jít dál a netrápily se pochybnostmi.

Pokračování 9 / 10

Ryby inklinují k duchovnu

Ryby jsou velmi spjaty s duchovní tematikou, která může mít nejrůznější podoby. I když se obvykle nehlásí k žádnému formálnímu náboženství, jsou v souladu se spiritualitou a konceptem vyšší moci. Nade vše si cení harmonie a mají mimořádně silnou intuici. Často vidí věci, které ostatním zůstávají skryté.

Pokračování 10 / 10

Ryby mají rády samotu

Když Ryby potkáte, budou velmi přátelské a vždy ostatním rády pomohou, což může vyvolat dojem, že jsou společenským znamením. Přestože jsou přátelské, často si užívají čas o samotě, což je jedna z věcí, která je činí šťastnými. Nepotřebují kolem sebe stovky lidí, samota jim dává křídla. Ať už jde o poslech hudby, meditaci, modlitbu, plavání, či spánek, oceňují možnost být o samotě se svými myšlenkami. Tato vlastnost pramení z jejich slabostí, kterými jsou smutek a touha uniknout realitě.

Doporučujeme

Články odjinud