10 fascinujících zajímavostí o znamení Panny, které vás možná překvapí!

Panny jsou komplikované bytosti. Logické, pracovité, zodpovědné a skromné. Do jejich komplexního seznamu osobnostních rysů a charakteristik spadá také neutuchající touha milovat a být milován. Ti, kteří se narodili ve znamení Panny, tedy od 23. srpna do 22. září, jsou známí také svou starostlivou povahou a chováním podle pravidel.

Jaké jsou?

Panny jsou považovány za jedno z nejčistších znamení zvěrokruhu, protože milují zdravý životní styl a hygienu. Také mají vynikající pracovní morálku a potřebu až příliš analyzovat situace a mít na všechny kolem extrémně kritický pohled (i na sebe). Jejich kritika bývá důvodem jejich frustrace a také špatné nálady. Je to znamení, které nic nedělá napůl. Druhé na nich přitahuje jejich skromnost a pokora. Co dalšího o nich nevíte?

Podívejte se na video v úvodu článku, kde najdete základní charakteristiku tohoto znamení. 

Pokračování 2 / 11

Jsou logické

Panna je znamení, které si raději všechno promyslí stokrát, než se nakonec rozhodne. Ke všemu přistupuje logicky a jen velmi zřídka intuitivně a hned. Panny totiž nerady prohrávají a nerady dělají chyby, proto se nejprve na každý problém podívají ze všech úhlů.

Pokračování 3 / 11

Jsou pracovité

Panna ví, že bez práce nejsou koláče a že jedině ten, kdo tvrdě pracuje, něco získá. Proto skutečně dřou a pracují bez remcání tak dlouho, než dostanou to, co chtějí. Často mívají bezesné noci, protože se snaží dokončit to, co začaly, a také proto, aby vždy všechno odevzdaly v termínu. Pokud Panna řekne, že něco odevzdá do konce týdne, tak to splní. To nakonec nezůstane bez povšimnutí.

Pokračování 4 / 11

Jsou umělecky založené

Panny jsou kreativní a jejich kreativita nezná mezí. Umění používají jako únik od svých problémů, zejména těch, k nimž dojde v práci. Rády se vyjadřují prostřednictvím hudby, tance, herectví, dokonce i kresby. Pokud si někdy nejste jisti, jak se Panna cítí a co si myslí, stačí se podívat na to, co vytvořila vlastníma rukama.

Pokračování 5 / 11

Jsou pozorné

Panny mají úžasnou paměť. Mohou si pamatovat a vybavovat věci, které se staly v jejich raném dětství a které by si většina lidí vůbec nepamatovala. Neustále vyvolávají staré vzpomínky, díky kterým se cítily dobře a díky kterým se ostatní lidé usmívali.

Pokračování 6 / 11

Jsou věrné

Pokud máte vedle sebe jako romantického partnera Pannu, pak velmi brzo zjistíte, že jsou jedno z nejvěrnějších znamení zvěrokruhu. Nikdy vás nezklamou, a pokud vás skutečně milují, budou mít oči jen pro vás. Můžete říct, skočím, a ony bezpochyby budou stát poblíž, aby vás jistily. Na jejich věrnost se můžete spolehnout. Jejich srdce jsou laskavá a pokorná a vždy se vám budou snažit pomoc.

Pokračování 7 / 11

Jsou odpovědné

Pokud dáte nějaký pokyn Panně, s největší pravděpodobností bude věnovat pozornost detailům a bude se řídit instrukcemi, které od vás uslyší. Těší je, když dostanou nějaký úkol, a při jeho plnění nechtějí nikoho zklamat. Přejí si jedno, aby na ně byli druzí hrdí.

Pokračování 8 / 11

Jsou skromné

Panny bývají skromné ​​a velmi často jsou také přirozeně pokorné. Užívají si, že je lidé vidí jako osoby, které jsou přízemní. Vždy myslí na druhé víc než na sebe. Jsou hrdé na své úspěchy, ale nikdy nejsou příliš namyšlené.

Pokračování 9 / 11

Jsou přehnaně kritické

Panny jsou bohužel také známé svým kritickým myšlením. Kriticky se dívají nejen na druhé, ale i na sebe. Je to ale proto, že mají často pocit, že se ostatní nesnaží dost tvrdě nebo nepracují tak zodpovědně jako ony samotné.

Pokračování 10 / 11

Jsou přemýšlivé

Panny rády přemýšlejí. Neustále budou přemýšlet o věcech, které v minulosti udělaly špatně, a často je takové události trápí až do konce života. Neumí minulost pustit, je to pro ně téměř nadlidský úkol. Svým „hrabáním v tom, co bylo“ často přivádějí své přátele k šílenství. Jediné, co je dokáže uklidnit, je spánek.

Pokračování 11 / 11

Jsou perfekcionistky

Panny se snadno frustrují. Jsou na sebe totiž moc tvrdé. Chtějí být ideální a dokonalé. Jsou schopné zničit celý projekt, pokud budou mít pocit, že neodvedly dokonalou práci. Potřebují zpětnou vazbu a dostatek chvály.

Doporučujeme

Články odjinud