10 krásných pokladů

10 krásných pokladů

Po blázinci kolem svátků a oslav konce roku přichází uklidnění a to i na poli kosmetickém. Lednové novinky vás udělají krásnou, ještě krásnější, pohladí vás po duši a budou si vás hýčkat jako princeznu. Pojďte se s námi podívat na nejnovější vychytávky z parfumerie.

Druhá kůže Make-up se stal nezbytnou součástí kosmetické výbavy každé moderní ženy. Hledáte-li dokonalou rovnováhu mezi přírodou a nejnovějšími poznatky o kráse, zaměřte se na novinku od Nina Ricci – Contouring Complexion Fluid Luminous Smoothing Foundation. Pod tímto dlouhým názvem se skrývá ultra jemná, rozjasňující a zpevňující báze. Její hlavní složkou je len. Olej a cukr z něho získaný pečují o pleť, dodávají ji pevnost, vyhlazují jemné vrásky, zklidňují podrážděnou pokožku a vyživují. V nabídce najdete odstíny na žlutém a růžovém podkladu, najít správnou barvu tak nebude žádný problém.

Uhaste žízeň Mráz, suchý vzduch z klimatizace a agresivní přípravky dokáží i tu nejkrásnější pleť poškodit. Dehydrovaná pokožka se stává velkým problémem, ztrácí svou pružnost, jemnost a vy se cítíte, jako byste měla o číslo menší obličej. Dejte pleti správnou dávku hydratace a navraťte ji krásu s novým krémem Hydra Complete od Estée Lauder. Exklusivní Hydra-Insulation komplex navrací ztracenou vláhu a hydratuje přesně podle aktuální potřeby pleti po celý den.

Japonský zmizík Mistrovskou paletu pro dokonalý vzhled nabízí japonská kosmetika Shiseido. Sada dvou odstínů korektorů a fixačního pudru dává možnost získat vzhled krásek z titulních stránek. Podle potřeby si smícháte nejlepší odstín korektoru, nikdo nic nepozná a vy se budete cítit báječně a vypadat přirozeně. Nanesením vrstvičky pudru zafixuje korektor na dlouhé hodiny.

Jumbo vlasy Jak snadno a rychle přijít ke krásným a zdravým vlasům? Začněte výběrem správného šampónu, zvolte si takový, který odpovídá typu vlasů a je dostatečně jemný. V lednu Oriflame uvádí dva oblíbené šampony ve dvojnásobném „jumbo“ balení. Šampón na suché vlasy voní po vanilce, zvláčňuje a vyživuje. Po umytí si účes dlouho udrží svůj objem a potřebnou dávku hydratace. Jeho kolega na mastné vlasy účinně a přitom šetrně čistí a omezuje nadměrnou činnost mazových žláz. Jeho svěží citrusová vůně vás určitě potěší, stejně jako jeho cena – v lednu je oba zakoupíte na 88 korun.

Baculatý vyplňovač Hledáte-li dokonalý přípravek péče o pleť, vyzkoušejte novinku od Elizabeth Arden – ošetřující a hydratační ceramidový krém, který umí redukovat mimické vrásky – vyplní je. Testy prokázaly, že se počet vrásek zmenší o celých 27% během měsíce. Sluneční filtr č. 30 perfektně chrání před předčasným stárnutím ze slunečních paprsků.

Kouzelnické tužky Poslední hit z Paříže – oči se již nelíčí, ale kreslí! Tužky v jemných, zářivých, sytých i dráždivých barvách představila značka Bourjois. Určitě si je zamilujete. Tak širokou paletu odstínů jen tak někde nenajdete. Vedle klasických konturovacích tužek najdete v nabídce také konturovací pero – Liner Stylo – v černé, hnědé a modré a tužky na obočí – Sourcil Présision. Hitem je konturka Noir&Blanc, která dokonale vykreslující tvar oka.

Korektor na vrásky Pryč s vráskami! Tedy alespoň s těmi mimickými, na ty je tady, místo drahých injekcí, inteligentní krém od L’Oreal Paris. Decontract Rides obsahuje rostlinný komplex Boswelox, který spojuje boswelovou kyselinu a mangan a působí tak proti mimickým vráskám. Přípravek již po první aplikaci zlepšuje kvalitu pleti a filtry UVA a UVB ji chrání před poškozením sluncem. Takže už žádné injekce!

Ohromující elegance Řekne-li se Givenchy, každému se hned vybaví krásné šaty, elegance, Audrey Hepburn a nyní také Liv Tyler, která se stala tváří nového parfému Very Irresistible. Tato vůně si nese více prvenství než jen krásnou Liv na billboardech, je to také světově první květinově aromatická vůně. Parfém tvoří mnoho druhů růži z celého světa, hvězdičky anýzu a listy verbeny. Spojením těchto často protichůdných vůní vytváří jedinečnou kompozici – jasnou, svěží a smyslnou.

Nesmírně sexy muž Novinkou mezi pánskými vůněmi je Immense Pour Homme francouzské značky Scherrer. Smyslný základ z dřeva a pižma navazuje na harmonické tóny kaučukovníku, hřebíčku, jalovce a cedru. Jakmile se vůně dotkne kůže, rozvine se chladivá mandarinka a yuza, které umocňují fíkové listy a růžový pepř. Pánský parfém Immense vás přenese do nebeských výšin. Právě výšinami velkoměst je inspirovaný i flakón v kombinaci bílé a ocelové.

Jarní potěšení Kalendář sice ukazuje leden, to nám však nezabrání podívat se do blízké budoucnosti a nechat se zahřát na duši myšlenkou na jarní měsíce. Těšit se můžete nejen na rozkvetlou louku, hřejivé sluneční paprsky, ale také na jarní kolekce líčení. Kráska a la Lancome bude zářit ve třpytivých tónech červené, chladivých tyrkysové a intenzivních bronzové. Zářivá, lehce opálená pleť vynikne v této barevné kombinace v celé své kráse. Náladu vám jistě povznese i parfém nesoucí jméno celé kolekce – Calypso.

autor: Simona foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud