10 kroků pro ráno bez stresu. Jak ušetřit čas a energii

2 komentáře

Dadkan
26. února • 20:33

Hmm,vstávám 3:50 ve 4.20 mi jede autobus.nevím kdy bych měla čas se v tu dobu nasnídat nebo umýt třeba hlavu.A dřív rozhodně vstávat už nehodlám,jsem unavená už jen z tohoto vstávání,večer chodím spát kolem půl desáté.Ráda uvítám rady i pro obyčejný lidi co musí do práce mnohem mnohem dřív než pro které jsou rady určeny.

monada
26. února • 8:27

A co tak vstávat s předstihem . Já vstávám 1 hod před odchodem . V klidu se umyji nasnídám zacvičím oblečení nachystáno večer pustím si rádio s příjemnou hudbou . A vyrazím. Ale moje dcera zásadně vstávala na poslední chvíli , abych tomu zabránila budila jsem ji s předstihem a nechávla ještě těch 5 minut doležet a pak hupky z postele . Vnučka je to samé . Vstává ve 3/4 na 7 a odcházíme v 7,20 do školy .Pomalu se nasnídá umyje a obleče a vyrážíme má nachystané věci v aktovce a oblečení tak odpadá ranní běhámí a stresování.
A teď já už jsem po snídani a manžel bude vylízat z kutlochu .
Prostě každý jsme jiný.
A ještě jedna rada pokud je více členů rodiny co vstávají stejně tak je dobré vstávat s 10 až 15 min rozestupem koupelna a Wc bude k dispozici všem . U nás bylo týdenní kolečko kdo vstával v kterou dobu holky si měnily časy ať jedna nevstává stále první.
Hezký a pohodový den.

Doporučujeme

Články odjinud