10
Fotogalerie

10 nejčtenějších článků z roku 2011

Rozhodli jsme se pro zajímavost vytvořit malý žebříček článků, které vás v roce 2011 na našem serveru Dáma.cz zaujaly nejvíce. Podívejte se na přehled toho, co jste nejraději četli.


Pět poloh při sexu, které vyvolávají bouřlivý orgasmus
Pouhá čtvrtina žen prožívá při sexu vaginální orgasmus. Ukázaly to věrohodné výzkumy. Tři čtvrtiny něžnějšího pohlaví potřebují k dosažení slasti stimulaci klitorisu a bodu G.


Vévodkyně z Cambridge: Svatební šaty si musela vycpat!
Už je po všem a celý svět si může konečně vydechnout. Kate Middleton se 29. dubna provdala za prince Williama. Ve svatebních šatech tradiční britské značky Alexander McQueen, kterou po smrti zakladatele nyní vede šestatřicetiletá návrhářka Sarah Burton.


Agáta Hanychová: Jak si užívá mateřství?
Modelka a rebelka Agáta Hanychová si již více než dva týdny užívá svou novou roli maminky. Jak jí to jde? A kdo všechno jí s mateřstvím pomáhá? Agáta se již 10 dní po porodu objevila na natáčení nového filmu. A všem náležitě předváděla, jak úspěšně shodila po porodu skoro všechna nadbytečná kila. Syna hlídal její snoubenec Miroslav Dopita, který je jí velkou oporou.


Séra zvětšujícího prsa o číslo za šest týdnů se v Británii prodá tisíc za minutu
Když společnost NIP + FAB přišla na trh s novým sérem zvětšujícím poprsí, nikdo netušil, jakým obchodním trhákem bude. Dnes se krému Bust Fix prodá jen v Británii každou minutu tisíc kusů. Není divu. Už za šest týdnů se prý ňadra zvětší až o celé číslo velikosti košíčku.


Příliš hubená nevěsta
Z nenápadné hnědovlásky, která už za pár dní řekne „ano“ Princi Williamovi, se pomalu stává chodící kostra. Její vznešené nohy připomínají dvě párátka a v obličeji vypadá strhaně, což jí přidává pár let navíc.


Libuška Šafránková radikálně změnila účes!
Herečka Libuše Šafránková (57) o sobě dala po dlouhé době opět vědět. Nejenže si nechala udělat nový účes, ale znovu se vrátila k filmu, který ji kdysi proslavil. K Babičce, natočené podle knihy Boženy Němcové.


Agáta Hanychová: Komplikovaný porod syna Kryšpína!
Modelka a podnikatelka Agáta Hanychová (26) porodila ve středu odpoledne v motolské porodnici syna Kryšpína. Porod musel být uměle vyvolán, jelikož měl syn omotanou pupeční šňůru kolem krku.


Lucie Vondráčková předčasně porodila své první dítě
V neděli 4. prosince se Lucii Vondráčkové a hokejistovi Tomaši Plekancovi narodilo první dítě - syn. Podle kanadských médií, která informaci přinesla, porodila Lucie Vondráčková-Plekancová svého prvního potomka předčasně. Termín porodu totiž měla stanovený na leden 2012.


Správná podprsenka pro povislá ňadra!
Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned Vám můžeme ukázat, že tomu tak není. Dnes jsme si pro vás připravili další praktické zkušenosti z naší "Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti".


Naďa Konvalinková: Zhubla jsem již 12 kilo!
Přední česká herečka Naďa Konvalinková je opět tou krásnou slečnou z filmu Adéla ještě nevečeřela, ve kterém muže doháněla k šílenství svou postavou, milým úsměvem a především pak svýma pomněnkovýma očima. Po nabídce od televize, aby se stala VIP tváří pořadu „Jste to, co jíte“ se rozhodla, že tato změna bude radikální a kromě změny v jídelníčku začne i řádně cvičit. Také ví, že je pro ni být takto v médiích sledovaná zavazující, a věří, že díky svému odhodlání, bude příkladem pro lidi, kteří „bojují“ s nadváhou.

Doporučujeme

Články odjinud