10 nejvlivnějších dětí celebrit - Suri Cruiseová porazila i Harper Beckhamovou

10 nejvlivnějších dětí celebrit - Suri Cruiseová porazila i Harper Beckhamovou

Pětiletá Suri, dcera Toma Cruise (49) a Katie Holmesové (33), porazila v žebříčku nejvlivnějších dětí celebrit pětiměsíční Harper Beckhamovou, dceru Victorie (37) a Davida Beckhamových (36).

Suri Cruiseová s matkou

Vysoko na žebříčku oblíbených dětí, které se často ocitají v médiích, se ocitla i pětiletá Shiloh, dcera Angeliny Jolieová a Brada Pitta, a tříletý Max Anthony, syn Jennifer Lopezové.

Tvrdá práce Kourtney Kardashianové se vyplatila a její roční synek Mason Disick se vyšvihl na páté místo. Do první desítky se dostal i syn Britney Spearsové, pětiletý Jayden.

Harper Beckhamová pár dní po narození

Jak připomíná list Daily Mail, je zajímavé, že v několika případech se jeden ze sourozenců umístil výrazně výše než bratr či sestra. Například Max Anthony skončil čtvrtý, kdežto jeho dvojče, Emme Anthonyová, až sedmnáctá.

Zdá se však, že jistou roli hraje i osobnost dětí. Například Shiloh, která se umístila mnohem výše než její sourozenci, zajímá novináře tím, že se ráda obléká jako chlapec a zřejmě si trvá na svém.

Mezi letos narozené děti, které se nedostaly do první dvacítky, patří například Aleph, syn Natalie Portmanové, Moroccan a Monroe, dvojčata Mariah Careyové, a syn Owena Wilsona Robert.

První desítka nejvlivnějších dětí celebrit nakonec vypadá takto:

1. Suri Cruiseová (Tom Cruise a Katie Holmesová) 2. Harper Seven Beckhamová (Victoria a David Beckhamovi) 3. Shiloh Jolie-Pittová (Angelina Jolieová a Brad Pitt) 4. Max Anthony (Marc Anthony a Jennifer Lopezová) 5. Mason Disick (Kourtney Kardashianová a Scott Disick) 6. Honor Marie Warrenová (Jessica Albaová a Cash Warren) 7. Cruz David Beckham (Victoria a David Beckhamovi) 8. Vivienne Jolie-Pittová (Angelina Jolieová a Brad Pitt) 9. Violet Anne Afflecková (Ben Affleck a Jennifer Garnerová) 10. Jayden Federline (Britney Spearsová a Kevin Federline)

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud