10 příznaků nevěry! Poznáte, kdy vás muž podvádí?

10 příznaků nevěry! Poznáte, kdy vás muž podvádí?

Máte podezření, že by vám mohl zahýbat? Možná jde jen o vaši paranoiu, ale možná je váš pocit opodstatněný. Ženy často vnitřně vycítí, že se něco děje a muži, kteří své partnerky podvádí, mají mnoho společného…

Někteří muži jsou zkrátka nenapravitelní a mají sklony podvádět. Nevěru ale před vámi dokáže utajit jen tehdy, pokud mu to dovolíte. Čím déle bude na svých záletech, tím je také pravděpodobnější, že ho jednoho krásného dne nachytáte. Přečtěte si pár znamení, která už mnohokrát pomohla odhalit nevěru… A věřte tomu, že pokud na toho vašeho sedí tři a více z nich, je tu velká pravděpodobnost, že váš vnitřní pocit je bohužel správný!

1. Zdá se mnohem odtažitější

Pokud je k vám bez zjevného důvodu zničehonic chladnější než kdy jindy, něco je špatně. Nemusí se hned jednat o jinou ženu, ale mnohdy zaměstnávají jeho hlavu v takových chvílích starosti v rodině nebo v práci. Zeptejte se ho na rovinu, co se děje.

2. Reaguje podrážděně a vyvolává hádky

Vyjel po vás vztekle jen proto, že jste se zeptala na jeho blízkou kamarádku nebo na to, co dělal ve čtvrtek pozdě odpoledne, když jste se mu nemohla dovolat? Pokud podvádí, nejspíš má výčitky a zároveň ho vaše dotazy rozčilují, protože ztrácí kontrolu nad situací a nechce se prozradit, a tak rychle přechází do defenzivy a obrací vše proti vám. Nemusí to ale nutně znamenat, že má jinou, možná ho podobnými dotazy bombardujete tak často, že si připadá jako u výslechu. Zamyslete se nad tím.

3. Zničehonic má nespočet tajemství

Pokud se najednou chová nezvykle a nedovolí vám ani projít kolem jeho mobilu nebo se dotknout klávesnice jeho počítače, určitě je na místě opatrnost. Pokud se tak nikdy předtím nechoval, vypadá to, že před vámi něco skrývá! Pokud to není plánované překvapení k vašemu výročí nebo narozeninám, máte o čem přemýšlet!

4. Změnil viditelně styl

Změnil se v krátké době ze smradlavého povaleče v sexy muže a vždy navoněného gentlemana? Pokud má za sebou v poslední době výraznou změnu střihu vlasů a stylu oblékání, případně začal chodit do posilovny nebo plavat, pravděpodobně chce na někoho dost zapůsobit! Můžete to být vy nebo to dělá pro svůj dobrý pocit, ale… Možná taky ne!

5. Vyhýbá se společným chvilkám s vámi

Pokud tvrdí, že během posledního roku navštívil najednou celé blízké i vzdálené příbuzenstvo nebo se najednou začal zase stýkat s kamarády ze střední, něco se pravděpodobně děje. Pokud používá nějakou novou výmluvu několikrát týdně, něco (někdo) je ve vzduchu!

6. Podváděl už svou bývalou přítelkyni nebo manželku

Rčení "Podvedl jednou, podvede podruhé!" nemusí být vždy pravdivé, ale něco na něm určitě je. Pokud se takto bez respektu dokázal chovat k někomu před vámi, nemá daleko k tomu, aby ho nějaká "jiná" múza z okolí opět neokouzlila. A můžete si stokrát říkat, že by vám to přece neudělal…

7. Osloví vás jménem jiné ženy

Ženy jsou většinou v šoku, když na ně jejich muž zavolá jiným jménem. A mají k tomu dobrý důvod. I když vám to přijde nemožné, nezapomeňte, že muži se mohou snadno splést, když mají ve svém životě několik žen, takže když na vás zavolá jménem jiné ženy, může to být jen nevinná chyba. Nedělejte z toho hned předčasné závěry, jedna chyba ještě neznamená, že vás podvádí. Když vás ale muž bude opakovaně nazývat jménem někoho jiného, pak máte problém, hlavně v případě, že vám k této chybě dá jen nepravděpodobné vysvětlení.

8. Téměř se spolu nemilujete

Jestliže se partner pokaždé na něco vymlouvá (únava z práce, bolest hlavy apod.), můžete si být téměř jistá, že v tom je někdo třetí. Muži mají totiž skoro vždycky náladu na sex a existuje jen málo mužů, kteří by se sexu zřekli zcela.

9. Začal si doma vypínat telefon

Máte pocit, že má neustále vybitou baterii a že začal telefon vypínat, když jste spolu? Možná za to může skutečnost, že se bojí, že by mu mohla ona druhá žena zavolat v okamžiku, kdy je s vámi. Odchází z místnosti, aby si vyřešil důležitý pracovní hovor, i když pracuje v masně místního obchodního domu? Zakázal vám sahat na jeho mobil, i když to nikdy předtím nebyl problém?

10. Najednou chce vídat taky "někoho jiného", než jen vás

Pokud vysloví tuhle větu, můžete si být jistá, že spojením "někoho jiného" myslí konkrétního člověka. Pokud se dostanete do fáze, kdy na něj praskne nevěra a on bude tvrdit, že to nic neznamená, že to je "jen" sex, nenechte se uchlácholit podobnými řečmi a hodně rychle takového muže opusťte. Pokud vám ovšem váš vztah založený na lžích a podvádění z jakéhokoliv důvodu nevyhovuje.

Otázka do diskuze:

Přišla jste někdy vy nebo vaše kamarádka na mužovu nevěru? Jak? Měla jste "tušení" dlouho předtím, než se jeho podvádění provalilo? Jaké jsou podle vás první příznaky toho, že má někoho jiného?

Doporučujeme

Články odjinud