10
Fotogalerie

10 sexy dárků k Valentýnu

Ke svátku zamilovaných nepochybně patří takové dárky, které vybízejí k tomu neintimnějšímu projevu partnerské lásky - milování. A právě svatý Valentýn je tím správným okamžikem, kdy můžete zkusit něco nevšedního a nemusíte se obávat, že partnera zaskočíte.

Nebojte se darovat to, po čem váš partner touží Dárky přímo související s něhou a erotikou se právem očekávají! My jsme navíc přesvědčeni, že k erotice a k lásce patří také krása, elegance, a pro kvalitní zážitek, samozřejmě kvalita takových dárků. Pár tipů, které splňují všechny uvedené atributy, právě přinášíme.

Dopřejte si napětí i uvolnění Třpytivá masážní svíčka od LELO je dokonalým dárkem pro milostné předehry. S touto svíčkou zažijete napětí před politím roztavenou masážní emulzí. Díky nízkému bodu tání emulze se nemusíte bát, že by vás cokoliv pálilo. Teplota roztavené emulze je velmi příjemná a na kůži ucítíte jen příjemné teploučko. Svíčka je vyrobená z přírodního sojového vosku, bambuckého másla a oleje z meruňkových jader. Nádherně voňavý „vosk“ se rozpustí a vytvoří luxusní masážní olej, který vyživuje a hydratuje pokožku. Smyslná masáž může začít!

Na Valentýna se vymalujte a ochutnejte Překvapte partnera tím, že mu opatříte několik barev určených speciálně na tělo a poproste ho, ať vás vyzdobí. Jemný hladivý pocit štětce na nahém těle udělá divy. Barvu můžete nanášet i bříšky prstů, každopádně si užijete spoustu legrace. Jako třešnička na takto ozdobeném „dortu“ je vynikající chuť každé barvy: červená - jahody, hnědá – čokoláda, žlutá – banán a další lákavé dobroty. Vzájemně si na sobě pochutnáte a určitě toho nakonec bude mnohem víc.

Spoutejte se pro více vášně Jednou vy, podruhé on. Opatřete si jemná, ale přesto pevná pouta pro připoutání k posteli k židli nebo k ... Kombinace hedvábí, saténu a jemné kůže vzrušuje už sama o sobě. Partnera můžete připoutat za zápěstí nebo kotníky, přesně podle toho, jak potřebujete. Pouta jsou balená v luxusní krabičce, podobně jako šperky od nejvyhlášenějších klenotníků.

Valentýnský dárek pro něžné andílky Obdarujte svého anděla tímto lechtivým dárkovým balíčkem , který nabízí server www.honitka.cz. Namasírujte ji voňavým olejem ze svíčky, která taje při teplotě těla. Nebo ji peříčkem něžně šimrejte po celém těle. Třeba v ní objevíte ďábla.

Letošní Valentýn si zapamatujte jako datum objevení G bodu Tento dárkový balíček jistě potěší všechny odvážné a vytrvalé dobyvatele a dobyvatelky bájného bodu G. G-Ki (čtěte dží kí jako klíč ke G bodu) od britského výrobce JE JOUE (čtěte že žů – ve francouzštině znamená hraju si) byl vyvinutý právě za tímto účelem. G-Ki si může každá žena vytvarovat jen pro své tělo. Tvar je pevně zafixovatelný.

Valentýnský luxus do nočního stolku Fajnšmekři a znalci designu, kteří nemají hluboko do kapsy a chtějí potěšit tělo i oko mají skvělou příležitost jak si zpříjemnit život a pokochat se pohledem na skvělou práci návrhářů. INSIGNIA je nová modelová řada obdařená prací vyhlášené švédské školy designu. Opět v provedení renomovaného výrobce LELO.

Horká novinka FUN FACTORY – super orgasmus Převratnou novinkou je model YOOO (čtěte Jů) od německého výrobce FUN FACTORY. Kdo by si kdy pomyslel, že 3 malé kuličky by mohly být tak zábavné. Nový, stylový, futuristický, přikládací vibrátor YOOO je fantasticky jednoduchý a efektivní. Tajemství ukryté ve třech zázračných kuličkách láká uživatele k experimentu a potvrzuje novou rovnici slasti "3 kuličky + 2 motory = super orgasmus"

Motory, motorky a sex Nový mužský stimulátor Cobra Libre vypadá trochu jako autíčko, trochu jako pootevřená ústa a poskytne opravdu intenzivní zážitky. Je to hračka pro náročné muže. První aktivní stimulátor pro muže. Dva výkonné motory se postarají o masáž žaludu a dají poznat nepoznané. Mnoho masážních programů bude orgastickou hračkou pro náročné muže. Hlavně nezapomeňte na dobré namazání – motor bez oleje také drhne!

Sada Sám doma Tento dárek zaručeně potěší i toho nejnáročnějšího muže. Obsah byl co nejpečlivěji vybrán tak, aby dokonale uspokojil snad každé jeho přání. S tímto balíčkem nabízeným serverem www.honitka.cz si bude užívat zas a zas.

Vibrujeme společně! We-Vibe II je druhou generací modelu We-Vibe. Masážní strojek lze použít individuálně i při pohlavním styku. Jeho inovativní provedení umožňuje, aby se ženy provozující sólový nebo partnerský sex stimulovaly zvnějšku i zevnitř současně. Je tak malý a přizpůsobivý, že spolu s ním se snadno vejde do vagíny penis nebo vibrátor.

Doporučujeme

Články odjinud