10 vět, co chlapi v posteli neradi slyší (nebo vidí)

10 vět, co chlapi v posteli neradi slyší (nebo vidí)

Sex - intimní sblížení dvou lidí - by měl být pro oba partnery příjemný a vzrušující, nikoliv povinnost vykoupená odříkáním. Zkuste se vžít do pocitů muže, který po vás touží. Pokud chcete mít doma spokojeného chlapa, raději se následujícím „perlám“ vyhněte.

1. „Bolí mě hlava“- Klasická věta, ze které se už stala legendární fráze, ale mnoho žen ji stále vypouští z úst jako výmluvu, když nemají chuť na sex. Když pomineme, že se někdy jedná o skutečné pocity ženy, tak pro muže je tento způsob „výmluv“ ponižující, a pokud jej žena používá často, nemají pak už chuť ji vybízet, aby nebyli dokola odmítáni.

2. „Nesvléknu se, jsem tlustá, mám špeky…“ Ženy tvary své postavy pečlivě sledují, a když není podle jejich představ (což není skoro nikdy), mají pak pocit, že muž si toho všimne a nebudou pro něj už přitažlivé. Pokud má muž ženu rád a touží se s ní milovat, většinou si těchto „detailů“ nevšímá a jde mu spíše o to, aby si žena sex s ním užila.

3. „Zhasni světlo, nechci, aby sis mě prohlížel.“ Každá rozumná žena ví, že chlap se na ní CHCE dívat a že bez pohledů na ženské tělo je pro něj milování zásadně ochuzené.

4. „Chci se milovat jen v noci a v naší posteli.“ Chlap má někdy chuť si vás vzít klidně v pravé poledne a na zcela pro vás neobvyklém místě. Opravdu mu nemůžete občas ten zážitek dopřát?

5. „Podvazky, punčochy a korzety jsou jen pro šlapky.“ Tak tento předsudek snad už většina rozumných žen překonala a občas poskytnou svému muži pohled na tělo oblečené do těchto krásných kousků oblečení.

6. „Milování zezadu je dobré jen pro zvířata“. Co k tomu dodat? Snad jen to, že pokud to chlapovi nedopřeje manželka, některá jiná určitě.

7. Jsi dobrej (lepší, horší) než byl Petr (Pavel, Honza)…“ Při sexu nikdy a za žádných okolností nesrovnávejte partnery – to by mělo být zlaté pravidlo (a platné pro obě strany).

8. Kolegyně v práci říkaly, že když nemám orgasmus, je to tvoje vina.“ Po takové nebo podobné větě se možná chlap sebere a odejde. Ze sexu (ani z vašeho orgasmu) tedy rozhodně nic nebude.

9. „Já nechci, uslyší nás děti a co by si pomyslely…“ Pro muže je podstatné, že jej žena přijímá a má ho ráda. Proč by děti ve vedlejším pokoji měly být překážkou? Nejedná se spíš o opakovanou výmluvu?

10. „Tak dělej, jsem unavená, chci už to mít za sebou.“ Když tohle váš muž bude slýchat často, pravděpodobně s vámi nebude už chtít spát nebo vás začne nenávidět.

A co si myslíte vy, že muži v posteli neradi slyší? Napište nám do diskuze, třeba poradíte ostatním ženám, čeho se raději vyvarovat.

ČTĚTE TAKÉ:
Rychle, nebo pomalu? V sexu není žádné tempo špatně

Doporučujeme

Články odjinud