masenka: režnou nití dávno podle vzoru své maminky a babičky krájím horké knedlíky.
No, některé rady jsou vážně "vtipné"...a proč oddělovat žloutek tak složitě? Bože, rozklepnu vajíčko na dvě poloviny a odliju bílek, žloutek mi krásně zůstává ve skořápce. Nechtěla bych čistit žehličku po "grilování" sýrového toustu.Fakt je ten, že jsme kdysi v práci použili varnou konvici k ohřátí párků. Měli jsme jen malou sběračku, takže jsme párky postavili do ní, tu vložili do varné konvice (aby se párky ne dotýkaly přímo spirály) a tak je ohřáli. Bylo nutné konvici ale pak důkladně vyvařit a vymýt, kafe mělo totiž příchuť párků :-))
s tím hermelínem to dělám už dávno a postačí mi klidně obyčejná nit, proč dentální :o)
To video je vyborne, urcite to hend vyzkousim :-D Dobre rady, nektere vtipne a pobavily, nektere jiz obecne dobre zname :-)
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.