20. veletrh hraček za dveřmi

20. veletrh hraček za dveřmi

Říše hraček, her a zábavy otevírá své brány letos již podvacáté! Jubilejní veletrh hraček, her a potřeb pro děti ITEA 2008 můžete navštívit ve dnech 2. – 5. 10. v Praze ve veletržním areálu PVA Letňany.

Příjemnou novinkou je dopravní spojení metrem trasy C. Na děti čeká bohatý doprovodný program, ve kterém si mohou většinu hraček vyzkoušet, maminky mezitím ocení poslední trendy potřeb pro děti.

Pokud se tatínkové nezabaví s dětmi, mohou navštívit souběžný veletrh MODEL HOBBY.

Veletrh hraček, her a potřeb pro děti ITEA je tradičním místem inspirace a zábavy pro malé i velké návštěvníky. Ani letos nebude chybět oblíbený Dětský klub Pinocchio či dopravní hřiště Městské policie Praha. Připraveny jsou i soutěže o zajímavé ceny.

Kromě hraček budou k vidění i zařízení pro mateřské školy a dětská hřiště, rodiče ocení řadu potřeb pro děti včetně kočárků.

Pro všechny milovníky společenských her a napětí bude 3. října ve 13 hodin představena v premiéře stolní hra MAFIA od společnosti BONAPARTE. Přijďte do Vstupní haly 1 PVA Letňany.

I letošní ročník veletrhu ITEA se koná pod záštitou Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové. Úspěšná spolupráce trvá již od roku 1994 a je založena na sdíleném názoru, že děti potřebují především hračky, které rozvíjejí jejich schopnosti. Hračky věnované Výboru dobré vůle – Nadaci Olgy Havlové putují každý rok podle určitého klíče k potřebným dětem.

Více informací na www.veletrh-hracek.cz.

Doporučujeme

Články odjinud