Zdroj: archiv filmových distribučních společností

Zdroj: archiv filmových distribučních společností

 Zdroj: archiv filmových distribučních společností
 Zdroj: archiv filmových distribučních společností
 Zdroj: archiv filmových distribučních společností
 Zdroj: archiv filmových distribučních společností
21
Fotogalerie

21 věcí, které jste nejspíš nevěděli o herečce Cameron Diaz

Má za sebou dlouhou kariéru. Umí si ze sebe kdykoliv udělat srandu a ani po čtyřicítce se nestydí svléknout před kamerou, jako to dokázala zrovna nedávno ve filmové komedii Sex Tape. Patří mezi nejkrásnější, nejbohatší a nejlépe oblékané herečky Hollywoodu.

I když má podle svých slov "lásky na rozdávání", je a nejspíše navždy zůstane z vlastního rozhodnutí bezdětná. Řeč je o modrooké blondýnce Cameron Diaz, která 30. srpna oslavila své 42. narozeniny, které by jí jen málokdo hádal! Co jste o téhle sympatické herečce možná nevěděli? Čtěte dál!

1. Cameron se extrémně bojí bakterií. Dveře zavírá i otvírá pouze loktem.

2. Na střední tancovala jako roztleskávačka na školních fotbalových utkáních. Říkali jí Skeletor (Kostlivec), díky tomu, jak moc bývala hubená.

3. Je velice pověrčivá.

4. Miluje kombinování různých šperků, kterými nešetří. Jednou použila náhrdelník za 30 000 Kč místo pásku.

5. Nejraději prý jí cheesburger a hranolky, chřest a tofu.

6. Ráda řídí svoje Porshe za 3,6 milionu Kč a když si potřebuje zlepšít náladu, pustí si příběhy Toma a Jerryho.

7. Žádná jiná žena v Hollywoodu není tak dobře placená. Cameron dostává průměrně 780 milionů Kč za film. Například za osm hodin práce na dabingu Shreka 2 dostala celých 360 milionů korun!

8. Její nejlepší kamarádkou je herečka Drew Barrymore.

9. Cam navštěvovala stejnou střední školu jako rapper Snoop Dogg (nyní Snoop Lion). Jednou se v TV interview dokonce svěřila, že si od něj na škole kupovala marihuanu.

10. Má pověst známého opozdilce.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

11. V osmnácti prodělala těžkou otravu alkoholem.

12. Dlouho trpěla akné. Kvůli jejím pupínkům se muselo pozastavit na čtrnáct dní i natáčení filmu Maska s Jimem Careym. Téměř 20 let si prý myje obličej pouze balenou vodou značky Evian.

13. Radikální názory jsou Cameron vlastní, a tak není divu, že s hrdostí prohlašuje, že nikdy nechce mít děti. Prý má sama hned několik stejně starých kamarádek, které děti také nechtějí, a tak má pocit, že už to konečně může říct nahlas. „Doba se mění, říct, že nikdy nechci děti, už dnes neznamená, že se na vás všichni budou koukat skrz prsty,“ myslí si. "Na planetě Zemi žije už tak dost lidí. Upřímně? Nepotřebujeme žádné další děti,“ tvrdí herečka.

14. Díky surfování měla čtyřikrát zlomený nos a v roce 2006 proto podstoupila rhinoplastiku.

15. Na jejím iPadu nenajdete k poslechu žádný popík, ale hard rock. Diaz je totiž velkou fanynkou skupin AC/DC, Poison, Ratt a Iron Maiden. V tom si rozumí se svým současným o sedm let mladším přítelem Benjim Maddenem, frontmanem rockové kapely Good Charlotte. Mezi jeho slavné partnerky patřila například Paris Hilton.

16. Nesnáší autogramiády. Raději by prý trávila čas uklízením, než podepisováním fotek.

17. Vydala knihu Body Book, v které bez zábran hovoří o svém těle i o tom, jak s ním zachází. Jednu kapitolu věnovala i hollywoodské posedlosti odstraňování chloupků. „Jsme ochlupeni z nějakého důvodu. Neodsuzuji ženy, které s chloupky bojují, ale pro mě je tento porost na všech místech těla přirozený. Nelpím na hladké pokožce,“ prohlásila.

18. „Nevěřím v antiperspiranty. Myslím, že to je pro ženu dost špatné. Páchnete, protože antiperspirant udržuje všechny pachy uvnitř,“ svěřila se se svou teorií Cameron.

19. Její oficiální přezdívka je "Cami".

20. Čtyři roky chodila se zpěvákem Justinem Timberlakeem, měla románek i s hercem Matem Dillonem a velká láska to byla prý i s hercem a zpěvákem rockových 30 Seconds To Mars, Jaredem Leto, se kterým se kdysi dokonce i zasnoubili.

21. Pracovala jako modelka a objevila se v reklamních kampaních mnoha světoznámých značek. Například Nivea, L.A. Gear, nebo Coca-Cola.

Doporučujeme

Články odjinud