Amber Heard

Amber Heard

Megan Fox
Mike White
Snooki
Pink
21
Fotogalerie

23 bisexuálních celebrit! Které hollywoodské hvězdy milují jak muže, tak ženy?

Některé zahraniční celebrity bez problému přiznávají, že jsou bisexuální. Rády provokují a dráždivá gesta používají i pro podporu své divoké nespoutané image... Kdo na sebe prásknul, že jej vzrušují muži i ženy?

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Gillian Anderson

"Agentka Scullyová" ze seriálu Akta X popsala v jenom z rozhovorů v roce 2012 velmi detailně a otevřeně svůj milostný vztah se spolužačkou ze střední školy.

Angelina Jolie

S Bradem Pittem sice utvořila jeden z nejznámějších párů planety, přiznává však, že dříve chodila i se ženami. Angelina se netají tím, že měla vztah s herečkou Jenny Shimizuovou. "Dovedete si představit Laru Croft jako lesbičku? Koneckonců i já mám ráda ženy. Docela by mne těšilo, kdybych se ženám, které se jdou do kina podívat na Laru Croft, líbila stejně jako jejich partnerům," řekla kdysi.

Drew Barrymore

Vážných vztahů i milostných románků se ženami měla ve svém životě hned několik. Otevřeně vyhlašuje, že ji ženy přitahují úplně stejně jako muži.

Fergie

V květnu 2009 se zpěvačka skupiny Black Eyed Peas přiznala k tomu, že je bisexuální ve velmi otevřeném rozhovoru pro populární anglický deník The Sun. “Asi takhle. Nazvala bych to bisexualitou, volnou sexualitou, volným duchem nebo tak nějak", řekla zpěvačka.

Marlon Brando

„Stejně jako hodně jiných mužů, i já jsem měl homosexuální zkušenost a vůbec se za ní nestydím. Nikdy jsem nevěnoval moc pozornosti tomu, co si o mně lidé myslí.”

Amber Heard

28 letá herečka se k bisexualitě přiznala v roce 2010 na výročním večírku GLAAD. V té době chodila s fotografkou jménem Tasya can Ree.

Frank Ocean

4. července 2012 přidal zpěvák Frank Ocean na osobní stránku svého blogu na stránce Tumblr článek, kde popsal, jak se ve svých devatenácti letech poprvé zamiloval do osoby stejného pohlaví.

Ewan Rachel Wood

Herečka přiznala bisexualitu v srpnu 2012 na sociální síti Twitter.

Duncan James

Člen známé chlapecké skupiny byl otevřený v rozhovoru pro "News of the World" 12. července 2009.

Lou Reed

Zakladatel rockové kapely The velvet Undergroud také nikdy neskrýval, že mu imponují jak ženy, tak muži...

Mike White

Velice otevřeně se ke své bisexualitě staví i tento herec.

Alan Cumming

Prošel mnoha vztahy se ženami i muži, aby nakonec v roce 2007 zakotvil v přístavu manželském s Grantem Shafferem.

Mary Lynn Rajskub

Známá komička také přiznává, že jsou pro ni ženy stejně atraktivní jako muži.

Snooki

Také hvězdička reality show Jersey Shore měla v minulosti několik milostných románků se ženami.

Drea de Matteo

Ani populární hvězda seriálů The Sopranos, Zoufalé manželky, Zákon gangu a mnoha dalších se netají svou nákloností k ženám.

Billie Joe Armstrong

V roce 1995 přiznal i zpěvák kapely Green Day otevřeně svou bisexualitu.

Megan Fox

Muži ji sice zvolili jednou z nejatraktivnějších žen světa, ale zdá se, že ona sama má zájem i o ženy. Nedávno se přiznala, že když jí bylo 18, svedla ruskou striptérku. Také ale tvrdí, že nemá ráda, když její "přítelkyně" spí s muži.

Pink

I zpěvačka Pink se rozhodla hledat lásku jinde než u mužů. Na jenom ze svých alb se přiznala, že mnoho mužů nemůže prostě ani cítit. Zdá se, že na své milenky a milence moc nároků nemá. Říká, že na ni prostě musejí být hodní. "Klidně bych mohla být šťastná s ženou. Nejsem nijak komplikovaná, zpívám o lásce ve všech podobách, tvarech a barvách," tvrdí Pink.

Lindsay Lohan

Není pochyb, že i Lindsay má ráda ženy. To koneckonců ukázal i její vztah s DJkou Samanthou Ronson. Nezanevřela ale ani na muže.

Lady Gaga

Tvrdí, že její hit Poker Face je chválou bisexuality a říká, že jí vůbec nezáleží na pohlaví osoby, se kterou je, pokud je vztah láskyplný. "Jsem trochu šílená. Opravdu to záleží na tom, kde zrovna jsem. Miluji muže, miluji ženy a miluji sex," vysvětluje Gaga, která si servítky prostě nebere.

Kesha

Zpěvačka Kesha se netají svou láskou k lidem. Přiznala, že nemiluje pouze muže, ale že miluje lidi. Prý nejde o pohlaví.

Jessie J

Britská zpěvačka uvedla, že když někoho potká a on se jí líbí, není důležité jestli je to holka nebo kluk.

Anna Paquin

Hvězda seriálu True Blood si sice vzala svého seriálového "upíra" za muže, nicméně se také hlásí k bisexuální orientaci.

Doporučujeme

Články odjinud