24 hodinová hydratace přizpůsobená vaší pleti

Hydratace, stejně jako čištění, je základem péče pro všechny typy pleti. Pokud je vaše pleť napjatá, unavená a pobledlá, potřebuje hydrataci. Hydratace je totiž klíčem ke zdravé a krásné pleti. Pozor, hydrataci nepotřebuje pouze suchá pleť!

Každý typ pleti včetně mastné, potřebuje určitou, větší či menší, míru hydratace v závislosti na ročním období a dokonce i na části dne. Pomocí nové řady péče o pleť Optimals Hydra Energy od Oriflame bude vaše pleť vždy optimálně hydratovaná. Díky technologii Hydra-Fix, vytváří ochranný film na povrchu pleti, pomáhá obnovit a regulovat hladinu hydratace pleti po celých 24 hodin denně.

Řada obsahuje Hydratační sérum Optimals Hydra Energy, které zvyšuje efektivitu hydratace denního krému Optimals Hydra Energy o 80 % a pomáhá vyhlazovat jemné vrásky způsobené dehydratací pleti. Druhým krokem je Hydratační krém Optimals Hydra Energy s vysokou hydratační schopností, který navíc pomáhá předcházet předčasnému stárnutí.

I během horkých letních dnů může být vaše pleť hydratovaná, jemná, pružná a zářivě zdravá. S Oriflame je to snadné!

Na www.oriflame.cz se dozvíte více o nové řadě Optimals Hydra Energy a můžete si prolistovat katalog produktů on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na www.oriflame.cz.

Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat.

komerční prezentace



Doporučujeme

Články odjinud