3 jarní kousky pro oživení šatníku

3 jarní kousky pro oživení šatníku

Ženy na jaře nakupují. V obchodech se objevují nové kolekce a trendy oblečení, bez kterého se tuto sezónu zkrátka nemůžeme obejít. Nebo můžeme?

Neutrácejte za oblečení, které nebudete nosit!

Ano, ty zářivé boty na obřím podpatku jsou jistě krásné. A když si pořídíte ještě tu sexy jarní bundu, budete k nim mít možná i co nosit. No a co, že jsou ty boty nepohodlné a ta bunda vůbec není váš styl. Chcete zkrátka vyzkoušet něco nového. Tak vyždímáte peněženku a vítězoslavně si je nesete domů. Několikrát se rozhodnete, že si je vezmete, ale nakonec neseberete odvahu a botky skončí i s bundou na hromadě věcí, které sice milujete, ale nenosíte. No a není to škoda?

Co se vyplatí na jaře pořídit?

Až vás chytne nákupní horečka a vy si prostě budete muset koupit nějaký ten jarní trendy hadřík, neunáhlete se. Pořiďte si jeden ze tří jarních trendů, které ale zaručeně unosíte.

• Jarní sukně vám vytvoří typicky ženskou siluetu, svůdně odhalí nohy a můžete k nim obout tenisky i něžné sandálky. Pokud chcete z nové sukně vytřískat maximum, pořiďte si ji v neutrální barvě, aby se vám dobře kombinovala. Nekupujte příliš krátkou ani příliš dlouhou – ideální je délka ke kolenům. Ale nebojte se, i tak může být krásná a trendy. Tmavě modrou krajkovou sukni Pepe Jeans unosíte až do podzimu!

• Pokud ještě nemáte v šatníku krátkou koženou bundu, je pravá chvíle ji pořídit. Nosit se dá na tisíc způsobů po celý rok. Skvěle bude vypadat s džíny, ale pokud budete chtít být za rebelku, můžete ji obléknout přes něžné jarní šatičky, se kterými vytvoří zajímavý kontrast.

• Pokud byste si měla letos pořídit jen jedny boty, měly by to být tenisky. Letos se nosí úplně ke všemu a navíc jsou neuvěřitelně pohodlné. Můžete sáhnout po jakékoliv barvě, ale pokud chcete co možná nejuniverzálnější, vsaďte na bílou!

Bez jakých kousků je na jaře neobejdete vy?

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud