3 pomocníci pro krásné zdravé vlasy

3 pomocníci pro krásné zdravé vlasy

Která žena by netoužila po krásných zdravých vlasech? Některé mají tento dar od přírody, jiné musí o svou kštici důkladně pečovat, aby k něčemu vypadala. My víme, na čem si pochutnat, aby vaše vlasy byly krásnější.

Ořechy

Ořechy jsou nejen bohaté na omega oleje, ale také obsahují velké množství biotinu a vitamínu E, který může bránit poškození buněk čili přirozené ochrany proti slunečnímu záření. Vlašské ořechy navíc obsahují měď, což je přírodní materiál, díky němuž si vlasy udržují bohatou barvu. Ořechy můžete posypat ovocný i zeleninový salát, nebo nosit zásobu v pytlíku pořád u sebe jako malou svačinku.

Avokádo

Avokádo má nadbytek omega olejů, které naše tělo nedokáže produkovat přirozeně. Tyto oleje mají zásadní význam pro to, aby vlasy byly lesklé, silné a rychle rostly. Krom toho má avokádo blahodárný účinek na pleť, takže při jeho pravidelné konzumaci začne vypadat mladší. A pak, kdo by odolal avokádovému toastu k snídani?

Vejce

Vejce dodávají vlasům proteiny a keratin. Také obsahují železo, které přináší kyslík do vlasové folikuly, vitamín D podporující růst vlasů a zdravé tuky, jež udržují pružnost a lesk ve vlasech.

Doporučujeme

Články odjinud