33pravd, kterým nikdy nesmíte uvěřit

33pravd, kterým nikdy nesmíte uvěřit

Jak lžeme, když milujeme... a už nemilujeme. Ukázka z nové knihy Haliny Pawlowské: Záhada žlutých žabek. Nejnovější kniha fejetonů, sloupků, vtipných postřehů a úvah známé spisovatelky a scenáristky.

Muži: 1. Celý život jsem čekal na někoho, jako jsi ty. 2. Sex s tebou je to nejúžasnější, co jsem kdy zažil. 3. Před tebou jsem nikoho nemiloval doopravdy. 4. Tebe bych miloval, i kdybys měla jen jednu nohu a hrb. 5. Nejvíc mě vzrušuje, když z toho máš potěšení ty! 6. Pornografii prostě nesnáším! 7. Mladé holky mě absolutně nepřitahují. 8. Nejvíc se mi líbíš, když jsi nenamalovaná. 9. S manželkou už dávno nespím. 10. Dávno si žijeme každý po svém a bydlíme spolu jenom kvůli dětem. 11. Něco takového bych tobě nikdy neudělal. 12. Na tu už si ani nevzpomenu. 13. Ten tvůj buclatý pupíček budu zbožňovat navždycky. 14. Máš sympatické kamarádky. 15. Kamarádi mi říkali, že jsi moc prima holka. 16. Na mě se můžeš ve všem spolehnout. 17. My dva si vždycky budeme mít o čem povídat. 18. Nezdají se mi erotické sny. Jenom někdy o tobě. 19. Mě opravdu nikdy nic nerozčílí. 20. Záleží mi na tvé práci. 21. Ani jsem si nevšiml, jak ta nová sekretářka vlastně vypadá. 22. Samozřejmě že poslouchám, co říkáš. 23. Důvěřuj mi a všechno bude v pořádku. 24. V tom hotelu, kde jsme měli konferenci, prostě nebyl signál! 25. Nelžu ti. 26. Tu rtěnku do auta musel podstrčit technik v servisu. 27. Opravdu mě hrozně mrzí, když jsi nešťastná. 28. Šel jsem s ní na večeři jenom proto, abych ji neurazil. 29. Už se to nebude opakovat, když teď vím, jak ti to ublížilo. 30. Jaké škrábance? Jo tohle... To jsem se jen odřel o knoflíky ve výtahu. 31. Myslel jsem, že jsme se na něčem rozumně domluvili. 32. Nechci se s tebou rozejít, jen ti chci dát trochu víc prostoru. 33. Zasloužíš si někoho lepšího, než jsem já.

Ženy:


Ukázka z knihy: Halina Pawlowská: Záhada žlutých žabek Nejnovější kniha fejetonů, sloupků, vtipných postřehů a úvah známé spisovatelky a scenáristky.

Byl nádherný podzimní den. S mužem jsme byli na chalupě a šli jsme do lesa. Nadechla jsem se syrového vzduchu a procítěně jsem řekla: „Miluju přírodu!“ A můj muž na mě úkosem koukl a řekl: „I po tom, co ti udělala?!“

Novinka! Váz., 256 stran, 199 Kč Více a objednání na www.motto.cz>www.motto.cz

Doporučujeme

Články odjinud