4 zaručené způsoby, jak odstranit tuk z problematických partií

4 zaručené způsoby, jak odstranit tuk z problematických partií

Taky byste chtěli mít dokonalé tělo, ale chybí vám motivace a pevná vůle? Nebo hubnete, ale bohužel všude jinde, než potřebujete? Pomoci vám mohou některé výkony a procedury estetické medicíny. Nejenže vás zbaví faldíků, ale dodají i potřebné sebevědomí a chuť s formováním postavy pokračovat.

BodyTite je 2x účinnější než běžná liposukce

Liposukce je zatím nejefektivnější metoda ke snížení podkožní tukové vrstvy. Odsává tuk z oblastí, kde dochází k jeho nadměrnému ukládání. Vyžaduje však celkovou anestezii a zůstávají po ní malé jizvičky. Radiofrekvenční liposukce BodyTite řeší kromě odsátí tuku i povolenou kůži nad ošetřovanou oblastí. Speciální nástavec vyzařuje do kůže radiofrekvenční energii, která stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu v kůži. Tím pleť krásně zpevní a vypne. Navíc výrazně urychlí pooperační hojení a pomáhá s odstraněním celulitidy.

NeckTite odstraní dvojitou bradu a vypne kůži

Liposukce BodyTite má speciální nástavec NeckTite na odstranění tuku a povolené kůže v oblasti podbradku. Pomocí radiofrekvenční energie dojde k likvidaci přebytečného tuku a zároveň k obnově kolagenových a elastinových buněk, takže pokožka je krásně vypnutá. U pacientů s dostatečně pevnou kůži lze k odstranění tuku z podbradku využít konturovacího přípravku Belkyra, který po injekční aplikaci ničí tukové buňky v podkoží. Nové buňky se již netvoří, tuk se nemá kde usazovat a kůže se sama přizpůsobí novému menšímu objemu. Pro maximální komfort pacienta se obě ošetření provádí v lokální anestezii.

Klepněte pro větší obrázek

Mrazem proti tukovým polštářkům

Kryolipolýza CoolTech ničí tukové buňky pomocí mrazu. Využívá k tomu maximální možné podchlazení -8° C, proto jej může obsluhovat pouze lékař. Hlavice přístroje nasaje tukový polštář a postupně jej zmrazí. Tukové buňky jsou pak lymfatickým systémem postupně vyplavovány z těla ven. Jedná se o zcela přirozený proces, který nezatěžuje lidský organismus. Ošetření se provádí v lokální anestezii a nezůstávají po něm jizvičky. Klinické studie prokázaly úbytek tuku až o 80 % během 4 měsíců.

Moderní bodyformingové metody jsou účinnější než kdy před tím

Zbavit se nadbytečných kilogramů a dorýsovat tělo vám kromě cvičení a zdravého jídelníčku pomohou tělové programy. Stačí si jen vybrat ten pravý právě pro vás. Jedná se o příjemné relaxační procedury určené k zeštíhlení a zpevnění těla, které lze doplnit o bodyformingové přístroje LPG a Velashape. Přístrojová ošetření podporují metabolizmus a urychlují lymfatický oběh, a tím dochází k rychlejšímu odstranění tuku a maximalizaci výsledku.

GALERIE:

Fotografie před a po liposukci BodyTite a NeckTite

Klepněte pro větší obrázek

Fotografie před a po ošetření CoolTech

Klepněte pro větší obrázek

Fotografie před a po lipolýze Belkyra

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud