Smrt jí sluší v podání tvojice Chantal Poullain, Michal Dlouhý, Jan Cina  Zdroj: Archiv
 Zdroj: Archiv
Holka nebo kluk a Martha Issová  Zdroj: Archiv
Flashdance a Klára Issová   Zdroj: Archiv
15
Fotogalerie

47 žen se svléklo pro charitu. Vydělaly statisíce

Vystavit svoje tělo čočce fotoaparátu, zvlášť když nejste modelka a není vám sedmnáct, stojí dost odvahy. Skoro pět desítek žen ji našlo.

Pro charitu cokoli

Skoro pět desítek odvážných žen pracujících ve firmě DATABOX provozující portál Živéfirmy.cz se svléklo a nafotilo zcela netradiční charitativní kalendář na rok 2017. Focení probíhalo v létě. Dámy nafotily po několikahodinovém pózování 12 „firemních“ scén.

Klepněte pro větší obrázek

Kresby obstaral syn Janka Ledeckého

Postavy pak nechaly obklopit kresleným prostředím z rukou profesionálů ve studiu Jonáše Ledeckého, syna známého zpěváka Janka Ledeckého a bratra úspěšné snowboardistky Ester. Výsledné koláže jsou důkazem, že je možné brát svou práci s úsměvem, nadhledem a ještě tím pomoci dobré věci.

Udělaly, co nemusely

Doposud se vybralo dvě stě tisíc, které poputují na Konto Bariéry. Božena Jirků, ředitelka Konta Bariéry, je z daru nadšená. „Použijeme to na pomoc lidem se zdravotním postižením. Tenhle dar má navíc krásnou legendu, sedmačtyřicet žen udělalo něco, co dělat nemusely.“

Zajímavých charitativních kalendářů bude na příští rok spousta. Jeden z dalších, kalendář Proměny 2017, nafotily známé osobnosti pro nadaci Archa Chantal podle kultovních filmových plakátů. Jak to dopadlo, se můžete podívat v galerii.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud