5 důvodů, proč jít na koncert Justina Biebera

5 důvodů, proč jít na koncert Justina Biebera

Známý zpěvák a častý terč posměšků veřejnosti Justin Bieber přijede do Prahy. Už v sobotu 12. Listopadu ho přivítá pražská O2 Arena a jestli je něco jisté, tak fakt, že to bude show.

Singl Love Yourself

Píseň Love Yourself z novinkového alba Purpose je prostě pecka. Můžete Justina Biebera nenávidět, ale zároveň musíte uznat, že tento love song má prostě všechno, co mít má – něžnou jednoduchou melodii, trefný text náladu i chytlavost. A k tomu všemu skvělý klip, na který se nestačí podívat jen jednou.

Poprvé je jen jednou

Justin Bieber byl dlouhá léta terčem výsměchu veřejnosti a často i hudebních kritiků. Ti však začínají sklápět uši, protože Bieber hudebně a kvalitativně roste. Mnozí mu předpovídají slibnou budoucnost (ne, že by už teď nebyl jednou z největších světových hvězd), takže kdo ví? Třeba se z něj vyklube další popový král… A vy budete jednou moct vyprávět, že jste byli na jeho úplně prvním koncertě v České republice!

Ten, který porazil Beatles

Úspěšnost alba "Purpose" v USA vedle prvního místa v Billboard 200 dokazuje i fakt, že hned sedmnáct jeho songů se objevilo v jednom týdnu v singlovém žebříčku Hot 100. Tímto husarským kouskem porazil legendární The Beatles nebo rappera Drakea. Další úspěch zaznamenalo album na hudební platformě Spotify, kde během prvního týdne globálně dosáhlo více než 200 milionů přehrání.

Bude to show

Pokud by vás náhodou nebavilo koncert poslouchat, bude se určitě na co koukat. Justin Bieber přiveze nákladnou a živelnou show, se kterou se představí po velkých halách po celé Evropě. Je jasné, že nuda to rozhodně nebude.

Možná přijde i drama

Pokud prahnete po bulvárních eskapádách, je pro vás Justin Bieber tím pravým objektem zájmu. V minulosti ho provázela řada skandálů. Tak například napadl pěstmi jednoho neúnavného fotografa, několikrát vystavil na odiv své nahé (a v poslední době už ne vyzáblé, ale namakané) tělo, během vystoupení na MTV Music Awards se během vlastní písně What Do You Mean? Z neznámých důvodů rozplakal a v minulém roce v Oslu dokonce předčasně ukončil koncert, protože ho prý publikum neposlouchalo. Co asi vyvede v Praze?

Doporučujeme

Články odjinud