5 jednoduchých rychlých večeří pro každý den

5 jednoduchých rychlých večeří pro každý den

Lámete si každý večer hlavu s tím, co udělat rychlého a snadného pro rodinu, aby byla stoprocentě spokojená a vy jste nemusela stát v kuchyni celý večer? Vykouzlete z jednoduchých surovin skvělou večeři a uvidíte, kolik času vám ještě zbyde na rodinu.

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása je dozajista nejlepší na grilu, ale hodí se i jako rychlý a snadný pokrm k večeři. Za 30 minut máte hotovo, navíc vám s obalováním může pomoct zbytek rodiny.

Recept najdete zde.

Čočkové ragú

Levná, ale chutná večeře se vždycky hodí. Do čočkového ragú můžete přidat i lžičku čerstvě drceného římského kmínu a pro mírnou štiplavost i špetku kájenského pepře.

Recept najdete zde.

Kuřecí prsa s pomeranči

Vhodná večeře pro děti, kdy jim dáte ochutnat i pro ně třeba neznámou chuť sójové omáčky či zelí a choi, která se u nás stává čím dál tím oblíbenější. Pochutnají si ale i dospělí.

Recept najdete zde.

Salát z buřtů

Tenhle pokrm je zase určen spíše pro muže, i díky jeho mírné ostrosti. Doporučujeme použít starobavorskou hořičici, která je ochucená jalovcem a křenem. To je zkrátka nefalšovaná chlapská záležitost. Recept najdete zde.

Pizza se slaninou a smetanou

Nemusíte se dělat s těstem na pizzu, i když samozřejmě to domácí chutná nejlépe. Klidně ho můžete koupit i cestou z práce. Pokud pizzu servírujete menším dětem, vyměňte slaninu za šunku, kmín použijte mletý a hlavně s mírou. Recept najdete zde.

Doporučujeme

Články odjinud