13
Fotogalerie

5 tipů, jak nosit šaty a být v nich za hvězdu

Šaty, velmi jednoduchý a přesto tak složitý outfit. Jednoduchý v tom smyslu, že jsou nenáročné na oblečení i svlečení a složitý v tom smyslu, že je občas neumíme nosit. Pokud se vám líbí šaty, ale máte pocit, že vám nesluší, tak pro vás máme pár tipů. Pokud se samy sebe ptáte jak nosit šaty? Jste na dobré cestě. Protože šaty dělají člověka. A o to více, když se skutečně jedná o šaty dámské, které z ženy dělají ženu. Pojďme si tedy sdělit pár základních pravidel, jak šaty nosit.

Za prvé, nikdy se nepodceňujte, věřte si a šaty noste s hlavou vztyčenou, protože originální dámské šaty podtrhnou vaši osobnost. Za druhé se rozhodně nebojte barev. Originální šaty jsou třeba dámské šaty Desigual , pod kterými si představíte pestrobarevný vánek divokých vzorů a motivů, nicméně značka Desigual letos představila kolekci, která je mnohem umírněnější a tedy vhodná pro dámy každého věku i postavení. Černé šaty s nenápadnými motivy nebo vsadkami, kombinované materiály a nadčasový vzhled, taková je nová kolekce šatů Desigual .

Za druhé nejlepší období pro lehké módní odvázání je léto. Dámské letní šaty jsou vždy odvážnější než ty na podzim a zimu. Jsou často plné barev a i letní nálada vás utvrdí v tom, že se nemusíte bát trošku odvázat. Noste květiny, barvy, smějte se a tančete ve svých nových letních šatech. O tom totiž život je a jaro a léto jsou přeci ty nejhezčí období roku. Představte si, že máte na sobě dámské letní šaty plné barev, sedíte na zahrádce, popíjíte víno, smějete se s kámoškami a je vám krásně. Cítíte to? ;)

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Za třetí se nebojte cítit se bláznivě. Zvolte takové šaty, po kterých se otočí i vaše okolí. Takové jsou jednoznačně šaty od španělské značky Culito from Spain , které jsou známe pro svůj španělský temperament, množství barev a abstraktní, bláznivé motivy. Představit si pod tím můžete šaty s motivem vesnice, baru, kola, žáby nebo buldočka. Přijdou si tedy na své všechny dámy, které milují barvy a život. Jste jednou z nich?

Klepněte pro větší obrázek

Za čtvrté se nebojte experimentovat se střihy. Upnuté, asymetrické nebo oversize, šaty vhodné pro všechny typy postav. Pouzdrové, sportovní nebo košilové, takové nabízí například holandská značka Scotch&Soda , která si potrpí na kvalitním zpracování, materiál a hlavně na detailech. Dámské šaty Scotch&Soda jsou neméně výrazné, ale zvolí je spíše dámy, které nerady nosí barevné, ulítlé modely, ale jsou si jistější ve střídmějších kouscích.

A za páté se k šatům nebojte kombinovat kvalitní stylové boty. Třeba boty Tommy Hilfiger se skvěle hodí, když chcete vytvořit sportovně elegantní outfit, ve kterém budete vypadat skvěle a přitom se díky nízkým botám budete cítit pohodlně. Boty Tommy Hilfiger jsou navíc jistotou kvality a krásných designů. Pokud chcete spíše elegantnější outfit, tak si k šatům vemte botičky brazilské značky Melissa. V těch budete jako princezna, protože tyhle boty se vyrábí v nádherných designech a k tomu ještě nádherně vodní po žvýkačkách. To je prostě sen!

Jak tedy nosit šaty? Noste je tak, abyste se v nich cítily dobře a vůbec se toho nemusely bát. Čili pokud nemáte zrovna postavu modelky, zvolte šaty ve střihu oversize nebo pouzdrové, které podtrhnou přednosti a skryjí nedostatky. Pokud máte postavu, se kterou jste vcelku spokojená, nebojte se ji ukázat. Rozhodně se ale také nebojte barev a atypických střihů, jak jinak totiž dostat tu potřebnou dávku sebevědomí, než když vám někdo řekne, že vám to sluší.

Pokud si chcete udělat radost, tak můžete SKOČIT NA DIFFERENT.CZ A VYBRAT SI TY NEJHEZČÍ ŠATY ;) Protože si to prostě zasloužíte.

Doporučujeme

Články odjinud