5 triků, jak na nadýchané domácí lívance

24. 7. 2017
5 triků, jak na nadýchané domácí lívance
Lívance s čerstvým ovocem se smetanou patří tak neodmyslitelně k létu a k prázdninám na chalupě jako koupání v rybníce, sbírání borůvek a houbaření.

Lívance jsou na první pohled jednoduché, ale chce to znát pár základních triků, aby se fakt povedly a byly hedvábně vláčné. Lehce se totiž promění v tuhou až gumovou mastnou hmotu, kterou člověk musí urputně žvýkat. Každá rodina má svůj recept, někdo dělá kynuté, někdo používá jednou sodu, někdo kypřicí prášek, vždy to chce mít ale rovnou pánev, těsto bez hrudek, vhodný tuk a teplotu, zkrátka a dobře to chce ohlídat pár maličkostí. Které to jsou? Čtěte ZDE.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Rádi byste si koupili něco do domácnosti, a proto se díváte na bankovní konto. Tam je všechno v pořádku, ale lákají vás věci, které ani nepotřebujete. Zkuste se nad tím pořádně zamyslet,…

Nejčtenější články

Doporučujeme