5 znamení, jak poznat, že jste potkala někoho z minulých životů

5 znamení, jak poznat, že jste potkala někoho z minulých životů

Tento pocit zná asi každý. Potkáte někoho a jste přesvědčená, že se znáte odjakživa. Někdy se stane, že to je spolužák ze základní školy, kterého jste neviděla 20 let, tak se tomu společně zasmějete. Ale někdy to je člověk, kterého jste předtím opravdu nikdy nepotkala. Možná je to někdo, kdo vás ve vašem minulém životě silně ovlivnil. Jak to poznat?

1. Cítíte okamžité spojení nebo odpudivost

Teorie o spřízněných duších tvrdí, že jsou duše, které se potřebují, a když se v jednom z dalších životů potkají, cítí mezi sebou velmi intenzivní pouto. Nezažila jste už někdy něco podobného? Kdo by to měl být? Když přemýšlíme o lidech z minulých životů, často nás napadnou přátelé, příbuzní nebo lidé, které jsme milovali. Ano, pokud náhodou v současném životě potkáte bývalou lásku z minulého života, můžete mít pocit, že toho člověka znáte jako své boty. Budete cítit emoce, které nedokážete identifikovat, a také okamžité spojení. Ovšem funguje to i naopak. Pokud potkáte někoho, ke komu téměř okamžitě cítíte negativní pocity, nebo jehož blízkost vás doslova odpuzuje, i to může být znamením, že jste se v minulém životě už někdy potkali.

Pokračování 2 / 5

2. Máte pocit intenzivního, až telepatického spojení

Nemusí to vůbec znamenat, že si posíláte vzájemné duševní zprávy. Je to spíše o tom, že když o vás ten druhý mluví, a vy to nevíte, začnou vás „svědit uši“ – a obráceně. Můžete se ve stejný čas podívat na hodinky, i když jste každý na druhém konci města, můžete na konkrétní osobu myslet a za pár sekund od ní dostanete esemesku. Nebo s tím člověkem někde jste a najednou přesně víte, co řekne za pár sekund. Ano, stává se to a je to spojení, které se dá jen těžko vysvětlit, ovšem ještě těžší je odmítnout, že to skutečně existuje.

Pokračování 3 / 5

3. Jeho/její pohled vás hypnotizuje

Už se vám někdy stalo, že jste se na někoho dívala jako smyslů zbavená a byla doslova hypnotizována jeho pohledem? Díváte se do jeho očí a máte konečně pocit, že vás někdo chápe? Setkání s tímto člověkem vám připadá jako návrat domů? Nebo naopak – cítíte se nepříjemně, jako byste musela zaplnit prázdné místo. Pokud vám oči připadají známé, může to být právě kvůli tomu, že jste se už potkali v minulém životě. Jestli se vám to někdy stane, věnujte tomu pozornost. Někteří lidé věří, že oči se nemění, i když procházíte z jednoho života do druhého, a dovolují nám, abychom rozpoznali své duchovní společníky a spřízněné duše.

Pokračování 4 / 5

4. Stejné zážitky

Nevíte jak a proč, ale oba sdílíte stejné vzpomínky na minulé životy. Můžete si vzpomenout na to, že jste žili na stejném místě, že jste měli stejné zaměstnání nebo že jste se potkali někde během cest v cizí zemi. Právě toto může být znamení, že jste se s danou osobou v minulém životě setkala a sdílela s ní stejné situace a osudy.

Pokračování 5 / 5

5. Čas strávený s touto osobou nevnímáte

Dalším signálem, že jste se už s dotyčnou osobou setkala v minulém životě, může být to, že pokud spolu jste, zapomínáte na čas. Zdá se, jako byste chtěla dohonit to, co jste v minulém životě nestihla. Setkání v přítomnosti pak může vypadat, jako byste se rozešli před pěti hodinami, nikoli před sto lety. Cítíte se sladění a spojení, ztrácíte pojem o čase, prostoru a realitě.

Doporučujeme

Články odjinud