6 skvělých beauty triků, o kterých jste ještě neslyšela

6 skvělých beauty triků, o kterých jste ještě neslyšela

Se zvyšujícím se věkem dá péče o vzhled často čím dál větší práci. Aby vám zušlechťování nezabíralo tolik času, prostudujte si naše beauty tipy, které vám mohou ušetřit pár chvil.

Pro upravené nehty

Ať už na nehty aplikujete složité barevné kreace nebo jen bezbarvý lak, vždy si před jeho nanesením nehty přejeďte vatovým tampónkem s odlakovačem. Odstraňuje mastnotu z povrchu nehtu a dává tak manikúře delší životnost. Tento postup je ideální, když se chystáte na dovolenou nebo v týdnu, kdy nestíháte a nemáte čas neustále znovu nanášet lak na nehty.

Pokračování 2 / 6

Pro voňavé vlasy

Chcete, aby vám vlasy pořád krásně voněly? Existuje na to snadný recept. Stačí si vždy před česáním postříkat kartáč oblíbeným parfémem a pak hřívu pořádně rozčesat. Vlasy vám tak budou vonět celý den, navíc je to skvělý způsob, jak vlasy osvěžit ve dnech, kdy si je zrovna nemáte čas umýt.

Pokračování 3 / 6

Pro měkké paty

Nestíháte a nemáte čas na domácí pedikúru? Komu by se navíc chtělo louhovat si hodinu nohy a hrbit se nad chodidly při jejich úpravě? Abyste se touto ztrátou času nemusela zabývat, věnujte chodidlům péči přes noc. Namažte si paty hustě vazelínou, navlečete si ponožky a běžte spát. Tato procedura udělá práci za váš a ráno se vzbudíte s krásně jemnými patami.

Pokračování 4 / 6

Pro přirozené opálení

Jaro je tu a v dámských šatnících se začínají víc a víc vyskytovat sukně, šaty a tílka. Jelikož ale po zimě většina z nás vypadá, jako by zimní spánek strávila ve vápence, a slunce ještě nemá takovou intenzitu, abychom opálení dohnaly během jednoho dne, přicházejí na řadu samoopalovací krémy.

Při nepozorné aplikaci ale mohou na kůži způsobit nepěkné šmouhy, kterých není snadné se zbavit. Vyzkoušejte jedlou sodu, kterou nanesete na lufu a pokožku ve sprše promasírujete. Zbavíte se tak nechtěných tmavých pruhů a zároveň si uděláte peeling.

Pokračování 5 / 6

Pro dokonalé linky

Nanášení očních linek není zrovna jednoduchá disciplína, o to těžší to ale může být, když se vám tužka drolí nebo se linka obtiskává na zbytek víčka. Aby se tyhle katastrofy nestávaly, dejte tužku vždy před použitím na 15 minut do mrazáku. Špička se tak zpevní, aplikace bude snazší a linka lépe přilne k víčku.

Pokračování 6 / 6

Pro svěží tělo

Vadí vám utrácet vysoké částky za parfémovaná tělová mléka od stejné značky, jako máte parfém, jen proto, aby se vůně parfému a levnějšího tělového mléka nekřížily. Nemusíte. Stačí si pořídit obyčejné neparfémované tělové mléko a nalít do něj pár kapek vašeho oblíbeného parfému. Vetřete ho do pokožky a uvidíte, že vůně vydrží několik hodin.

Doporučujeme

Články odjinud