7 pádů na cestách: Honza Dědek vyrazí se svojí talkshow na české hrady a zámky | Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

7 pádů na cestách: Honza Dědek vyrazí se svojí talkshow na české hrady a zámky

Oblíbený pořad 7 pádů Honzy Dědka čeká sice o prázdninách natáčecí pauza, ale populární moderátor rozhodně nelení a se svou show vyráží za diváky napříč republikou. Možná dorazí právě do vašeho města! Kde můžete 7 pádů vidět?

Populární talkshow v létě zamíří z televizních obrazovek přímo za svými diváky. Zažijte na vlastní kůži atmosféru 7 pádů Honzy Dědka a nahlédněte pod pokličku toho, jak vzniká zábavný pořad plný rozhovorů „o všem a pro všechny“. Nenechte si ujít příležitost setkat se s pohotovým moderátorem a jeho hvězdnými hosty tváří v tvář.

Honza Dědek během letní tour "7 pádů Honzy Dědka na cestách" vymění důvěrně známou scénu Malostranské besedy, kde se show už roky natáčí, za prostředí nádvoří českých zámků. Jeho pořad bude k vidění např. v Lednici, Brně, Kutné Hoře, Litomyšli, Dalešicích, Ostravě, Kroměříži, Olomouci, Ostravě,  Jindřichově Hradci a mnohých dalších městech.

O co se přel Honza Dědek? Podívejte se na video:

V jedinečných kulisách tamních zámeckých nádvoří bude zpovídat vždy dvojici hvězdných hostů. Mezi nimi se objeví Jiří Krampol, Josef Dvořák, Martin Dejdar, Tomáš Matonoha, Štěpán Kozub, Martin Zounar, Ondřej Brzobohatý, Michal Novotný, Vladimír Polívka, Marek Taclík, Filip Rajmont, Pokáč, Petr Švancara nebo Dana Morávková. Ti dostanou podstatně více prostoru, než jsou diváci z televizních obrazovek zvyklí. Těšit se tak mohou na ještě intenzivnější porci pohodové zábavy. Čeká je devadesát minut, během kterých se nudit rozhodně nebudou. Ostatně osobnosti, jež přislíbily účast, jsou zárukou humoru.

Osobnost moderátora je však vždy klíčová. I zkušený profesionál, jakým je renomovaný publicista Honza Dědek, zažil několikrát za svou kariéru během rozhovorů horké chvilky. „Nejtěžší jsou hosté, kteří buď nemluví, nebo mlčí. Pokud se někteří hosté ujmou slova, promění talkshow v monolog, který diváky baví, nemám problém se sám stát jedním z nich. Ale pokud z donucení převažují moje promluvy, začínám se potit…“ přiznává novinář, jehož rozmluvy s hosty působí vždy bezprostředním a pohodovým dojmem. Dodává však, že bez důsledné přípravy ke svému moderátorskému stolu nikdy neusedá. „Miluji improvizaci - pokud je dopředu dobře nazkoušená… Jinými slovy - sázím na co nejlepší přípravu, která je mi pevnou půdou pod nohama; teprve pak lze po mém soudu improvizovat.“

V talkshow 7 pádů Honzy Dědka se za deset let její existence vystřídalo na pět set osobností. Mezi nimi například Jarek Nohavica, Jiří Lábus, Ondřej Sokol, Lucie Bílá, skupina Kabát, Viktor Preiss, Jiří Langmajer, Michal Suchánek, manželé Klusovi či Taťána a Ondřej Brzobohatí. Pořad získal v minulém roce své pevné místo v úterním vysílání televize Prima. 

Více informací na www.facebook.com/7PADU

7 pádů Honzy Dědka na cestách:
4.7. Dačice / Státní zámek Dačice
2. 8. Lednice / Státní zámek Lednice
3. 8. Brno / Biskupský dvůr
4. 8. Bruntál / Zámek Bruntál
5. 8. Loučeň / Zámek Loučeň
6. 8. Šťáhlavy / Zámek Kozel
9. 8. Nelahozeves / Zámek Nelahovzeves
10. 8. Litomyšl / Zámek Litomyšl
11. 8. Kutná Hora / Zámek Kačina
12. 8. Jirkov / Zámek Červený Hrádek
13. 8. Děčín / Zámek Děčín
16. 8. Opočno / Státní zámek Opočno
17. 8. Jablonec nad Nisou / Letní scéna eurocentra
25. 8. Dalešice / Akciový pivovar Dalešice
26. 8. Olomouc / Korunní pevnůstka
27. 8. Jindřichův Hradec / Státní hrad a zámek JIndřichův Hradec
28. 8. Kroměříž / Arcibiskupský zámek Kroměříž
1. 9. Ostrava / Slezkoostravský hrad
2.9. Ploskovice / Zámek Ploskovice

Doporučujeme

Články odjinud