7 statečných žen hubne pod dozorem odborníků

7 statečných žen hubne pod dozorem odborníků

Osmý ročník soutěže 7 statečných časopisu Dieta odstartoval již na začátku února. Odvážné slečny a paní, které hubnou v této soutěži, tak mají více než dva týdny shazování kil za sebou. Pojďme se podívat, jak se jim daří zdravě hubnout pod dozorem Petra Havlíčka a dalších odborníků.

Každá z účastnic soutěže si na jejím začátku vytýčila cíl, kolik kilogramů by chtěla zhubnout. Celkem, za všechny statečné, se hmotnost rovná 173 kg, což je v průměru 25 kg na každou z nich!

Nejmladší účastnice soutěže, Nikola, studentka VŠ a asistentka ve školství, si dala za úkol shodit celkem 15 kg. Současně s ní hubne i její maminka Ivana, jejíž plán je shodit dokonce až 37 kg. Podle informací, které sdílejí na webových stránkách Fitweb.cz, pomáhá Nikole s vařením zdravé stravy babička. Obě soutěžící jezdí pravidelně ráno nebo i večer na rotopedu a Ivaně se zatím daří účastnit se oslav různých příležitostí bez alkoholu. Obě se zatím snaží a svůj plán až na drobné detaily dodržují.

A co další účastnice? Nejvíce kilogramů chce shodit Kristýna, studentka VŠ, jejímž cílem je být lehčí o 43 kg. Před zahájením soutěže byla zvyklá jíst hlavně večer. V soutěži se ale snaží a zatím se jí podařilo shodit 3 kilogramy. Ostatně podívejte se sami na videa a příběhy jednotlivých soutěžících.

Doporučujeme

Články odjinud