7 super triků pro krásné vlasy. Odpovědi na vaše nejčastější otázky

4 komentáře

Kika80
13. listopadu • 10:30

Já mám strašně krepaté vlasy, nic mi nepomáhalo. Holička mi doporučila šampon přímo na krepaté vlasy z řady Aloxxi.Ve výsledku byly vlasy hladké, jemné a lehce zvladatelné.Vlasy nejsou drsné, jsou na dotyk velmi vláčné.

Pantofle
17. května • 13:58

Já byla ze svých vlasů taky dost nešťastná. I když jsem se o ně starala, tak to vypadalo, že na ně vlastně kašlu. Až pak jsem zjistila, že to je prostě tím, co na ty vlasy všechno plácám. Kroutí se mi jen někde a to se mi moc nelíbí, kdyby se to aspoň vlnilo všude a tak nějak normálně. Pak jsem tady http://eshop.aloxxi.cz/aloxxi/sampony-a-kondicionery-aloxxi našla šampony a kondicionéry, které mi dost pomohli, takže už žádné kraviny a pěkně o vlasy pečovat.

taffi
28. února • 14:41

Skvělý pomocník je také novinka od Dove, suchý olej na vlasy. I když je to olej, vlasy nemastí a krásné je uhladí. Navíc jim dodá přirozený lesk a moc hezky jemně voní.

šiška
27. února • 14:42

Co bych za to dala mít vlnité vlasy. Musím chodit na trvču 2x do roka a po umytí vyfoukat jinak bych strašila děti.Mé hřebíky mi vůbec nesluší! Nedej bože jít v mlze nebo po dešti ven. Jsem krepatá a splihlá.Přírodní vlnité a kudrnaté vlásky se umyjí ,nechají uschnout a hotovo, když zmoknou vypadají pořád pěkně nebo když vylezou z bazénu. To se tak ty kudrnaté mají,závidím.

Doporučujeme

Články odjinud