7 věcí, kterých si na vás muži při sexu vždy všimnou

7 věcí, kterých si na vás muži při sexu vždy všimnou

Myslíte si, že muži jde při sexu především o uspokojení a drobností kolem si nevšímá? Omyl! Chlapi dokážou i během postelových hrátek sledovat maličkosti, které by vás možná ani nenapadly. Dejte si na ně pozor a staňte se jeho sexuální bohyní!

Vaše pohyby

Žádného muže neuspokojí, když budete v posteli ležet jako dřevo. Sex není práce pouze pro muže, je to vzájemné souznění a spolupráce. Teprve potom můžete oba zažít vrcholné pocity slasti. Jestliže se aktivně zapojíte do postelového maratonu, muž to jistě ocení a v jeho očích získáte status vášnivé dračice.

Pokračování 2 / 7

Vaše oči

Jestliže během sexu přivíráte oči slastí, je to v pořádku. Když však tisknete víčka pevně k sobě, něco tu nehraje. Může to vypadat, jako když vlastně v posteli nechcete být s tím, s kým tam právě jste. Těkání očí z místa na místo nebo případné zírání „do blba“ zase bude vypadat, jako když se s ním v posteli nudíte.

Pokud si ale se zájmem prohlížíte jeho tělo nebo se mu aspoň na chvíli díváte zpříma do očí přímo během sexu, bude na vrcholu blaha, protože s vámi bude mít ten nejbližší kontakt, jaký je vůbec možný.

Pokračování 3 / 7

Vaše iniciativa

Dominance za každou cenu není vždy třeba, ale když občas převezmete otěže postelové jízdy, váš partner se zcela jistě nebude zlobit. Zkuste mu ukázat vaši moc, položte ho na záda a velte celé hře vy! Určitě nebude mít námitek, jelikož nebude celá „dřina“ jen na něm, navíc při poloze „na koníčka“ na vás bude mít skvělý výhled v plné parádě.

Pokračování 4 / 7

Váš dech

Stejně jako pohyby a oči, tak i váš dech o vás hodně prozradí. A také vašemu partnerovi pomůže, aby poznal, jestli to, co s vámi právě provádí, vám dělá dobře, nebo by měl změnit taktiku. Pokud ze sebe nevydáte ani hlásku, nebude vědět, jestli se vám to s ním líbí, nebo se nudíte k smrti.

Nemusíte ječet jako na lesy, ale pamatujte, že když se naprosto uvolníte a dáte prostor hlasovému projevu, vašeho partnera to jistě nabudí ještě víc a bude si připadat jak král.

Pokračování 5 / 7

Vaše vůně

Parfém samozřejmě dokáže hodně, nic se ale nemá přehánět. Samozřejmě to neznamená, že byste měla jít do postele neumytá, sprcha je rozhodně základ. Nemusíte na sebe ale napatlat několik tělových krémů a navrch ještě parfém ve velkém množství, stačí decentně, zbytek už dokoná příroda.

Ne nadarmo se říká, že láska je chemie a milenci si musí vonět. Váš partner daleko víc ocení přirozenou vůni vašeho těla než drahé dráždivé parfémy.

Pokračování 6 / 7

Vaše prádlo

I když to občas vypadá, že z vás muž strhá oblečení i s prádlem, aniž by zaznamenal, co máte na sobě, není to vždy pravda. Muži často tvrdí, že jim na prádle zas až tak nesejde, ale vsaďte se, že když vám hladově vyhrne sukni a uvidí samodržící krajkové punčochy a podvazkový pás, rozhodně ho to nenechá chladným stejně jako sexy prádlo. Zkuste ho překvapit!

Pokračování 7 / 7

Vaše depilace

Vaše pečlivě oholené nohy a klín mu dokážou, že vám na vašich společných chvilkách záleží a dbáte na to, abyste se mu líbila. Na druhou stranu pokud dvoudenní strniště nestihnete zpacifikovat, svět se nezboří. Není to věc, kvůli které by na vás muž koukal skrz prsty. A jestliže se tak stane při spontánní rychlovce, ani nebude mít čas si všimnout, že vaše lýtka nejsou hebká jako samet.

Doporučujeme

Články odjinud