8 receptů na nejlepší české knedlíky, které zvládne každý

27. 9. 2017
8 receptů na nejlepší české knedlíky, které zvládne každý
Jsme národ mnoha chutí. Ale co nikdo z nás neodmítne, jsou poctivé knedlíky.

Houskové knedlíky s práškem do pečiva

4 porce, příprava: 40 minut

4 rohlíky, 500 g polohrubé mouky, 1 lžička soli, 1 sáček prášku do pečiva, 1 vejce, 250 ml sodovky

Rohlíky nakrájejte na malé kostičky a vložte do mísy. Smíchejte s moukou, solí a práškem do pečiva. Přidejte vejce a sodovku, vypracujte těsto, přendejte na pomoučněný vál a vytvarujte 2 oválné knedlíky. Vařte v osolené vodě 14 minut, potom otočte a vařte dalších 14 minut.

Recepty na další pokrmy najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní pokrm, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Jak na nejlepší knedlíky? Podívejte se ZDE.

Témata článku:   

Komentáře Zobrazit celou diskuzi

Přečtěte si také

Horoskopy

Dostanete se do podivné situace, která bude poněkud prekérní. Hlavně se kroťte a nedělejte unáhlené závěry, dokud se nepřesvědčíte o tom, že znáte dokonale všechny potřebné skutečnosti.…

Nejčtenější články