8 receptů na nejlepší české knedlíky, které zvládne každý

15. 3. 2019
Jsme národ mnoha chutí. Ale co nikdo z nás neodmítne, jsou poctivé knedlíky.

Houskové knedlíky s práškem do pečiva

4 porce, příprava: 40 minut

4 rohlíky, 500 g polohrubé mouky, 1 lžička soli, 1 sáček prášku do pečiva, 1 vejce, 250 ml sodovky

Rohlíky nakrájejte na malé kostičky a vložte do mísy. Smíchejte s moukou, solí a práškem do pečiva. Přidejte vejce a sodovku, vypracujte těsto, přendejte na pomoučněný vál a vytvarujte 2 oválné knedlíky. Vařte v osolené vodě 14 minut, potom otočte a vařte dalších 14 minut.

Jak na nejlepší knedlíky? Podívejte se ZDE.

Témata článku:   

Komentáře Zobrazit celou diskuzi

Přečtěte si také

Horoskopy

Polovina týdne je báječná, a to zejména na pracovním poli. V žádném případě to není bitevní pláň, ale úžasné místo pro zdokonalování se. Prahnete-li po sebevzdělání, klidně navštivte…

Nejčtenější články

Doporučujeme