9 věcí, na které občas pomyslí během sexu každý muž!

9 věcí, na které občas pomyslí během sexu každý muž!

Nahá žena, nahý muž, sex... Co se v tu chvíli odehrává v jeho hlavě? Těchto devět myšlenek se při postelvých hrátkách nejspíš potají vkradlo do mysli každého muže... a to ne jednou!

Takže, ehm... Další orgasmus?

Když mají orgasmus muži, většinou to jednoznačně poznáme. Aby nebylo ani pochyb o tom, že orgasmus proběhl, zhroutí se většinou muži vedle žen jako kdyby právě uběhli maraton. Takže možná chápete, že je pro pány trochu matoucí, že po vašem orgasmu můžete klidně pokračovat a dopřát si hned další. Mají v tom s vámi nutně pokračovat? Nebo to můžou zabalit a po vyčerpávajícím výkonu klidně usnout? Co sakra v tu chvíli dělat?

Sakra, zapomněl jsem se osprchovat...

Dejme si společně minutu ticha za každou ženu, která kdy měla čest s neumytým mužem v posteli. Muži samozřejmě rádi plánují a představují si, že si tak hodinku před akci dají sprchu, aby byli jak se patří sexy. Pořád mají ale dost času, odkládají akci a do koupelny se jim nechce, protože mají přece tolik jiných zajimavých neodkladných aktivit... Až je najednou pozdě! Když pak přijde na věc, rozhodně na to ale nejsou pyšní.

Panebože, ta je má ale perfektní!

Z mužské perspektivy jsou v podstatě všechna prsa světa (rozumějte "ta, která mají právě k dispozici ve své ložnici") ta úplně nejlepší a nejúžasnější... Protože patří v tu chvíli jen a jen jim a mohou si s nimi dělat skoro všechno, co je napadne. V onen okamžik neexistuje pro muže lepší hračky, takže se nebojte svá prsa pyšně předvést.

Na tohle budu příště myslet, až si to budu dělat...

Muži si rádi ukládají do paměti některé vzpomínky na vášnivé okamžiky při sexu, které pak vydolují z paměti a rádi použijí při postelové sólo akci, když nejste zrovna nablízku.

Skákal pes, přes oves, přes zelenou louku!

Marek se nám svěřil: "Když jsem byl mladší, kamarád mi poradil, že mu na oddalování ejakulace pomáhá, když si začne v duchu zpívat nějakou dětskou písničku typu "Skákal pes". Možná to zní směšně, ale funguje to zaručeně! Tyhle písničky jsou tak "nesexy", že to okažitě zabije jakoukoli chuť na vyvrcholení! Používám tenhle trik často s partnerkou a díky tomu vydržím při sexu déle!"

Buď cool, chlape!

Znáte sexy scénu z filmu Duch, ve které okouzlující Patrick Swayze svádí Demi Moore? Je přitom naprosto ležérní, sebevědomý, něžný a prostě... dokonalý. Přesně o to tajně usilují všichni muži. Nechtějí, aby působili neohrabaně, ale naopak jako dokonalí svůdnici. Chtějí mít pocit, že jsou naprosto nad věcí, i když dost často tedy opravdu nejsou! Dopřejte jim to!

Problémy s erekcí

Někdy se díky souhře několika náhod prostě nezadaří a muž ztratí erekci. Ať to má jakýkoliv důvod, věřte, že je to pro něj extrémně frustrující. Dejte mu čas a hlavně naznačte, že se vůbec nic neděje a netlačte na pilu. Pokračovat v akci můžete klidně později, nebo prostě někdy úplně jindy.

Jestlipak by se jí líbilo, kdybych zkusil tohle...

Každý muž si představuje několik věcí, které by jednou v sexu ohromně rád vyzkoušel. Možná si tajně přeje, aby vám mohl dát lehký výprask, nebo by si přál být přivázán k posteli a ovládnut, ale neodváží se to přiznat. Každý má totiž v sexu jiné představy a co je pro někoho běžné, může být pro jiného už trochu moc. Když mu dovolíte experimentovat, určitě rád vyzkouší nepoznané. Důležité ale je, shodnout se na tom, že to, co chcete vyzkoušet láká vás oba.

Kde se tohle naučila?!

Určitě si nebude stěžovat, když ho v posteli zničehonic překvapíte novým kouskem, ale věřte tomu, že zvlášť pokud jste spolu už několik let a tohle přišlo jako rána z čistého nebe, začne mu vrtat hlavou, kde jste na to přišla? Koukala jste snad na porno? Přečetla jste si to v nějakém ženském magazínu? Naučila jste se to snad od nového milence??? Většina mužů ocení novinky a experimenty v posteli, ale nenápadný červíček pochybností v tohle případě dost často trochu zahlodá!

Doporučujeme

Články odjinud