A letos už fakt zhubnu !

tajemno
13. listopadu • 14:39

Ráda se s Vámi také podělím, mé pomohly české bylinkové výrobky, které ukončily mé trápení:
Od 5-ti let jsem měla hnisavé angíny, v pozdějším věku začaly problémy se zažíváním, pálení žáhy, nadváhou, byla jsem často ve stresu a unavená. O pár let později, se přidaly migrény, měla jsem kolísavý tlak, nefunkční štítnou žlázu, vysoký cholesterol a cukrovku přes 20 mml/l. Užívala jsem prášky a lékařka mne připravovala na píchání inzulinu. V srpnu 2006 jsem se dostala k českým bylinkovým výrobkům a začala užívat Emulips, účinky se ukázaly již od druhého dne, začala jsem chodit pravidelně na toaletu, přestala mě pálit žáha a být těžko po jídle. O měsíc později jsem přidala OK Alfu +, OK Omegu+, OK Tau+, OKG FactorBase a mé zdravotní problémy začaly ustupovat. Dnes mám dokonce odebrané prášky, které jsem užívala na cukrovku, navíc jsem snížila váhu o 21 kilo - jen v pase to dělá 38 cm a cítím se skvěle, plná energie a hlavně jsem zdravá. Protože jsem měla nadváhu od dětctví, tak jsem toho zkusila hrozně moc, včetně Adipexu, po kterém jsem skončila na psychatrii, vžy nastal všem známý jo-jo efekt, jím normálně, ale střídmě. Tím, že bychom vyřadili z jídelníčku vše, co je zakázané a pak jednou zobly kousek čokoláy, začne si tělo vše ukládat na horší časy. Takže je nesmysl vyřadit z jídelníčku tuky, které naše tělo potřebuje ke zpracování některých důležitých vitamínů, třeba Omega mastných nenasycených kyselin a podobně. Děkuji za to, že tyto výrobky jsou! Pokud byste chtěli pomoci řešit Vaše zdravotní problémy, ráda všem pomohu a poradím. Ivona
Kontaktovat mě můžete na 608556194, E-mail: ok.ivonnach@gmail.com nebo se podívat na mé stránky: okg-imchlo.webnode.cz

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud