Abbasová si zahrála v Letopisech Narnie, po jiné roli už netouží

Abbasová si zahrála v Letopisech Narnie, po jiné roli už netouží

V životě si vyzkoušela už řadu profesí. Byla modelkou, moderátorkou, dokonce i tiskovou mluvčí. Jen málokdo ovšem ví, že si Lejla Abbasová (32) zahrála i ve filmu.

A to na české poměry ne jen tak v ledajakém. Střihla si roli v britském fantasy filmu Letopisy Narnie. Pokračovat v hraní ale dále nehodlá.

"Ve své době jsem účinkovala v mnoha videoklipech, ale hrála jsem pouze v jednom filmu - v Letopisech Narnie. To se moc neví," prozradila Abbasová Korzu.

V sobotu (3. 3.) dorazila spolu s přítelem Michaelem Kocábem na Českého lva. Od porodu to bylo poprvé, co se tak ukázala ve společnosti. Přestože na svou roli kentaurky vzpomíná jen v dobrém, říká, že celé natáčení bylo dost náročné a do jiného filmu už by se asi nehrnula.

"Přidělávali mi nos, uši, museli jsme se učit chodit na speciálních botách, bylo to hodně dobrodružné. Každé ráno jsem navíc tři hodiny strávila v maskérně. Opravdu náročná práce," řekla.

Kdyby proto přišla nějaká další nabídka na roli, s největší pravděpodobností by ji prý odmítla. A to i kvůli tomu, že má vůči hercům velký respekt.

"Musím se přiznat, že filmy zbožňuji. A mám obrovský respekt vůči hercům. Proto, i kdyby mě to třeba lákalo, jsem natolik pokorná a vědoucí, že nemám herecký talent, že bych do toho asi nešla," tvrdí.

A komu fandila na Českém lvu? "Favoritů jsem měla víc. Musím přiznat, že bych byla moc ráda, kdyby cenu dostala Vladivojna La Chia, protože ji mám hrozně ráda a její věci se mi líbí. Byla mezi nominovanými takovým svěžím vánkem," dodala Lejla zasněně.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Potvrzeno! Jovanka Vojtková čeká miminko!

ČTĚTE TAKÉ:
Inspirujte se klobouky vévodkyně z Cambridge

Doporučujeme

Články odjinud